Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Congelator foarte mare, interior spatios, inalta exact cat trebuie, consumul este unul foarte bun si un nivel de zgomot acceptabil.
Cons: As fi preferat sa aibe si un afisaj frontal cu temperaturile din interior ca sa setez mai usor.

Daca sunteti in cautarea unei combine frigorifice ieftine dar care sa nu fie una sub brand autohton atunci Zanussi ZRB33100WA poate fi considerata o optiune viabila in acest sens mai ales daca o prindeti la o oferta speciala gen Black Friday cu un pret mai mic cu 25-35%. Astfel raportul calitate/pret devine unul extrem de bun.

Design-ul acestui model este unul clasic, culoarea alba cu mici insertii de gri, forma este una caracteristica combinelor Zanussi, rotunjita. Volumul total disponibil este de 309 l, acestia se impart: 111 l pentru congelator (destul de generos pentru pretul pe care il are combina) si 198 de litri pentru frigider. Clasa de eficienta energetica este A+, asa cum era si de asteptat pentru o combina fabricata in anul 2014.

Opinie clienti:

O combina care nu m-a dezamagit pana acum. Congelatorul este imens fata de ce am avut inainte (un frigider Candy cu doar 38l la congelator, cat un sertar al acestei combine). Rafturile sunt pozitionate ok, este silentioasa si consumul e mai mic fata de vechiul frigider, in concluzie nu as putea sa fiu altfel decat multumit.