Starea de confort de acasă vine nu doar din designul pe care l-ai ales, ci și din atmosfera care se creează. O curățenie ca la carte îți induce o stare de bine, o stare relaxantă când știi că totul strălucește în jurul tău. Fiecare curățenie generală a locuinței se termină cu aspiratul și ștersul pe jos, activități fără de care, parcă treaba ta nu a fost dusă până la bun sfârșit. Când pui mare accent pe curățenie, există anumite aparaturi care te ajută să faci casa lună și bec. Printre acestea se numără și aspiratorul cu spălare/ filtrare cu apă.

Potrivit atât pentru locuințe mari, dar și pentru cele mici, aceste aspiratoare sunt ideale pentru o curățare în profunzime, în special dacă anumiți membri ai familiei suferă de alergii la praf. Avantajul cel mai mare ale acestor aspiratoare este modul în care acestea funcționează. Impuritățile acumulate sunt contopite cu apa, astfel că acestea nu se vor degaja la sfârșitul operațiunii de aspirare. Pe lângă asta, nu doar că vei reuși să aspiri întreaga casă, ci vei reuși să scoți aproape orice pată. Existând atât de multe modele în momentul de față, alegerea poate fi una destul de complicată, motiv pentru care ți-am pregătit câteva informații care îți vor fi utile în procesul de achiziție.

 

Cum alegi cel mai bun aspirator cu spălare/filtrare cu apă – Ghid de achiziție

Puterea de aspirare

Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte la care trebuie să te uiți, deoarece îți va oferi o perspectivă clară despre performanțele unui anumit model de aspirator. Aici, contează atât puterea motorului, cât și puterea de aspirare la perie.aspirator cu spalare bun

Sistemul de filtrare

Aceste categorii de aspiratoare funcționează pe baza a două sisteme de filtrare diferite, principale sau duble. Modelele de aspiratoare care și spală, extrag impuritățile care sunt mai apoi filtrate în interiorul unui rezervor umplut cu apă. Astfel, aerul pe care îl elimină aspiratorul este mult mai purificat.

Ca indicator, un aspirator performant cu apă reușește să filtreze particule fine de praf și microbi mai mari de 0.3 microno. Mai apoi, aerul care este eliminat este mai curat cu 99%. Cele mai bune modele de pe piață sunt acelea care au un filtru dublu, ceea ce permite aerului să fie trecut prima dată printr-un filtru de pânză, iar mai apoi printr-un filtru de plastic poros. Prin acest fel se asigură că aerul eliminat este cât se poate de curat.

Rezervorul aspiratorului

Dacă ai o locuință mai mică, atunci nu trebuie să alegi un model cu un rezervor foarte mare, însă dacă ai o suprafață mai mare de curățaț, te poti orienta după o capacitate mai mare. Rezervorul poate varia între 1,5 l și 8 l, iar aici, alegerea depinde de nevoile pe care le ai.

Dimensiuni

Ține cont că un aspirator cu spălare/filtrare apă de dimensiuni mai mari va fi mai greu de manevrat și vei avea nevoie de un spațiu mai mare de depozitare. Un aspirator mai mic va fi mai practic din acest punct de vedere.

Multifuncționalitate

Pentru a te bucura de cel mai bun model, orietează-te în funcție de suprafețele pe care îl poți folosi. Astfel, un aspirator performant îl vei putea folosi în orice circumstanță, fie că vorbim de gresie, mochetă, parchet, piatră și așa mai departe. În plus, asigură-te că acesta poate curăța atât murdăria solidă, cât și cea lichidă.

Accesorii

Cel mai bun aspirator cu spălare/filtrare cu apă îți oferă posibilitatea de a regla puterea aspirării, astfel încât să ai un control mai bun asupra energiei electrice consumate. Pe lângă asta, accesoriile precum periile și diverse capete, îți vor face procesul aspirării mult mai ușor și eficient.

 

Top cele mai bune aspiratoare cu spălare/filtrare apă

 

1. Aspirator cu spălare studio casa Hydrarain jet force

cel mai bun aspirator cu spalare1600 W, filtru HEPA, acc incluse, negru: o alegere perfectă atât pentru spălarea covoarelor, dar și a altor suprafețe precum gresia, podele, tapițerii și așa mai departe. Ca funcții, acest aspirator dispune de: absorbție în apă, aspirare umedă a lichidelor, spălare și suflare. Are o putere de 1600 W, un filtru HEPA și un set complet de accesorii utile.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Aspirator cu filtrare prin apă Karcher DS 6

aspirator spalar karcher650W, 2 L, HEPA 12, perie suprafețe dure, spații înguste, tapiserie, galben: acest model reușește să purifice aerul în proporție de 99,5 %. Are un sistem de filtrare multiplu, cu un filtru pe bază de apă și un filtru inovator HEPA 12 care poate fi curățaț. Pentru o eficiență maximă, acest aspirator este o alegere foarte bună.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

3. Aspirator cu spălare Bosch BWD421PRO

aspirator spalare 32100 W, filtru HEPA, perii turbo și parchet, reglare electronică a puterii, alb/negru: un aspirator care funcționează la fel de bine atât pentru curățarea umedă, cât și uscată. Are o capacitate mare a rezervorului, de 5 litri, care se detașează pentru golire foarte simplu. Peria turbo te va ajuta să cureți în profunzime covoarele, deoarece funcționează la o viteză mare, astfel că fibrele comprimate și aplatizate sunt îndreptate, ceea ce face curățarea suprafaței mult ușoară.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

4. Aspirator Studio Casa Hydratech Turbo

aspirator cu spalare850W up to 2400W, filtru HEPA, perii turbo și parchet, odorizant, indeparteaza parul de animale, siteme vacuum look, DWS si double suction, brevetate de Studio Casa. Un aspirator cu spalare cu un raport calitate/pret exceptional confirmat de miile de clienti multumiti conform recenziilor.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Aspirator cu spalare Bosch BWD421PET

aspirator cu spalare bosch2100 W, aspirator cu spalare Bosch BWD421PET, cu Filtru Hepa, Perii Turbo si saltea, Reglare electronica a puterii. Usor de utilizat pe toate suprafetele din locuinta. Raport bun calitate/pret si peste 500 de recenzii pozitive.

Vezi detalii si pret

 

 

 

 

 

 

.