Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Clasa A+, Inverter al 6-lea simt, silentios, functii speciale, pret foarte mic
Cons: -

Aparatele de aer conditionat Whirpool sunt recunoscute pentru eficienta energetica, pentru ca incoporeaza cele mai noi tehnologii de pe piata si nu in ultimul rand pentru ca vin cu ceva in plus fata de celelalte modele disponibile pe piata, anume al 6-lea simt, o functie unica dezvoltata de Whirpool special pentru produsele premium pe care le comercializeaza din gama electrocasnicelor mari.

Modelul Whirpool AMD 019 Inverter este unul ce dispune de o capacitate de 12000 BTU, de inverter ce conduce catre clasa de eficienta energetica A+. Totusi, cel mai important atuu pe care il are in acest moment AMD 019 Inverter este pretul sau incredibil de mic si acest lucru doar AZI (Vezi pretul special si oferta AICI).

Design

Aparatele de aer conditionat marca Whirpool merg pe aceeasi linie de design ca si celelalte elctrocasnice ale companiei, linii rotunjite elegant in capete, design uniform, elegant, afisajul amplasat central sa fie cat mai vizibil, la fel ca si logo-ul, iar singura “pata de culoare” o reprezinta dunga neagra ce strabate aproape dintr-un capat in altul unitatea interioara.

Telecomanda este una usoara, marime normala, fara prea multe butoane, la fel de mult rotunjita in capete ca si aparatul.

1660346

Specificatii tehnice

Dupa cum am precizat mai sus, capacitatea este de 12000 BTU, suficient de mare ca sa faca fata unei veri caniculare in cazul in care ar trebui sa raceasca o suprafata de maxim 45-50 m2. Datorita celei mai noi tehnologii Inverter disponibila in aparat clasa de eficienta energtica pentru functia de racire este A+. Filtrul de particule instalat este si el unul special, FullHD Carbon, acest filtru protejeaza incaperea de microbi, bacterii sau alergeni.

Functiile de care dispune sunt cele uzuale la care se adauga al 6-lea simt, functia speciala de la Whirpool care pur si simplu face ca aparatul in cauza sa devina cel mai bun prieten pe care il poate avea o locuinta, confortul este litera de lege pentru aceasta functie si nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, testati-o cu prima ocazie.

Nivelul de zgomot este unul mai mult decat acceptabil la interior pentru ca acets model produce un maxim de 40 dB, iar in cazul in care vi se par multi si acestia puteti oricand sa apasati pe butonul Sleep Mode si aparatul va functiona si mai silentios pentru o perioada determinata de timp.

Concluzii

Acest model se pare ca se numara printre cele mai cautate in vara lui 2015, situandu-se pe locul 4 la numarul de vanzari pe categoria sa. Review-urile si opiniile exprimate de catre cumparatori sunt in proportie de peste 90% pozitive si acest lucru spune multe despre el. Avantajele majore sunt consumul de energie, calitatea si garantia Whirpool, dar si pretul sau redus foarte mult azi.

Opinie REALA a unuia dintre clienti:
– Aparat silentios
– Functii mai mult decat suficiente
– Raceste cu succes un living de 30mp si un hol de 10mp in 10-15 min (depinde de amplasarea unitatii interioare)

Ca si concluzie: Un aparat de calitate cu functii mai mult decat decente de care sunt total multumit!