Design
Clasa energie
Specificatii
Functii
Nivel zgomot
User rating
Pros: Tehnologie Inverte Plus | Clasa A++ | Functii multiple (al 6-lea simt) |Aspect modern
Cons: Lipsa unei functi Smart

Noua gama de aere conditonate Whirpool isi propune sale faca uitate pe mai vechile modele, fie ele cu sau fara Inverter, de aceea veti observa o cu totul alta infatisare, dar si o alta abordare in ceea ce priveste tehnologiile si functiile noi.

Nu am fost vreun mare fan al produselor Whirpool, dar trebuie sa recunosc ca aerul conditionat Whirlpool Premium AMD 355 Inverter Plus arata intr-un mare fel si cuvantul “Premium” este pus pe bune pentru ca exact asta este si prima impresie pe care o ai dupa ce vezi noul aparat.

In ceea ce priveste pretul se poate spune ca este unul foarte bun raportat la calitatiile d ecare dispune, insa si cu reducerea suplimentara de 300 de lei, pretul sau devine unul mult mai atractic in perspectiva unei noi achizitii.

Design

Primul lucru care iese in evidenta este forma sa putin conica, practic avem o carcasa a unitatii inferioare compusa din doua parti distincte de culori diferite, prima partea care are o latima mai mica este cea a spliterului, aceasta este vopsita in clasicul alb si o a doua parte mai lata si mai mare ce este vopsita in gri argintiu ce da foarte bine mai ales ca este si o culoare mata (exact cum imi si place). In partea de sus avem o dunga argintie stralucitoare ce intareste ideaa de aer conditionat premium. Un alt aspect ce merita precizat este faptul ca avem de a face cu o unitate slim, ce confera un aer modern acestui aparat. Afisajul LED este pozitionat in partea centrala ca o bariera sau legatura (cum doriti) intre cele doua parti distincte despre care v-am povestit mai sus.

Pe scurt avem parte de un aparat cu un aspect premium, modern, elegant, ce s epoate integra in orice spatiu si care poate deveni chiar atractia principala a locului, cel putin pe timp de vara.

amd_355

Specificatii tehnice

Daca modelele anterioare aveau cateva lipsuri ce nu erau trecute cu vederea de unii utilizatori, de data aceasta cei de la Whirpool au facut tot ce le-a stat in putinta ca fiecare utilizator de aparat de aer conditionat Whirpool sa fie pe deplin satisfacut de alegerea facuta astfel ca noul model Whirlpool Premium AMD 355 Inverter Plus vine la pachet cu 12.000 BTU, un compresor de calitate superioara, functii noi si utile, dar si o noua tehnologie Inverter Plus ce face minuni pentru consumul de energie.

Mai exact, noua tehnologie Inverter Plus scade consumul cu pana la 60-70% in anumite cazuri, de aceea si clasa de eficienta energetica pentru functia de racire este nemaintalnita pana in prezent la un aparat de aer conditionat: clasa A++, precum nici la cea pentru incalzire: clasa A+. Practic acest model consuma atat de putin incat daca ar fi sa faceti comparatia cu un model din urma cu 3-4 ani de zile ati fi surprinsi ca a ajuns sa consume doar 20% din cat consumau cele de atunci.

In ceea ce priveste functiile noi ale aparatului, de departe cea mai importanta dintre ele este cea dezvoltata de Whirpool: al 6-lea simt, functie ce monitorizeaza celelalte functii principale si le combina in asa fel incat ambianta din incapere sa fie una perfecta din toate punctele de vedere.

Impotriva bacteriilor si alergenilor cei de la Whirpool au inventat o noua functie denumita Cold Plasma Generator, functie ce utilizeaza tensiunea inalta pentru a distruge bacteriile si virusii.

Nivelul de zgomot pe care acest aparat il scoate este unul normal, insa de multe ori acesta scade sub acest nivel datorita tehnologiei Inverter Plus ce ajuta compresorul sa ruleze eficient si evident mai putin zgomotos.

Per total avem parte de cele mai noi tehnologii, piese de cea mai buna calitate si functii extrem de utile pentru un confort sporit.

Concluzii si pareri

Daca sunteti in cautarea unui aparat de aer conditionat modern, extrem de economic, cu un aspect premium atunci Whirlpool Premium AMD 355 Inverter Plus este ceea ce ar trebui sa cautati si sa cumparati, va v-a satisface pe deplin toate nevoile.

Pareri clienti:

Ovidiu: Un aer conditionat perfect pentru un apartament de 2 camere. Functioneaza totul ca la carte, nu ma asteptam sa arate atat de bine si in realitate si nici sa consume atat de putin, defapt pentru clasa A++ l-am si cumparat, am zis sa dau un ban in plus acum si sa fac economie mai tarziu si se pare ca am ales cum trebuie. Functiile merge perfect. Nu am nimic de reprosat pana acum.