Design
Siguranta
Specificatii
Pret
Calitate
User rating
Pros: Plita pe care o poti utiliza in treburile d ezi cu zi, a fost destul de usor de montat, functioneaza perfect pana in prezent. O am de doar 2 luni dar o recomand pentru cei care nu vor ceva special.
Cons: Cred ca puteau sa puna si un arzator electric in cazul in care ne taie rusii gazul in iarna asta sa ai la ce sa gatesti :))

Plita incorporabila din inox Whirpool Estetica Ambient GMA 6422 IX are un pret foarte bun acum la eMAG si in plus de pretul redus cei de la eMAG ofera cadou si extra garantie  2 ani de zile astfel la achizitia plitei primiti 4 ani garantie ceea ce mi se pare super tare.

Plita are un design clasic cu influente moderne, este confectionata din inox, are 4 arzatoare pe gaz, butoanele sunt pozitionate frontal, gratarele sunt din fonta, iar greutatea plitei este de 10,5 kg.

Din punctul meu de vedere este o plita incorporabila normala pe gaz ce ofera garantia calitatii produselor sub marca Whirpool, o plita ce poate fi amplasata in orice tip de bucatarie, fie una moderna, fie una mai clasica, iar in ceea ce privestul si garantia de 4 ani, cred ca face din ea un best buy.

Whirpool Estetica Ambient GMA 6422 IX