Design
Functii
Capacitate
Pret
Pareri
User rating
Pros: Un frigider in stil clasic, insa care dispune si de cateva functii mai noi. Consumul redus cat si pretul foarte bun sunt reale avantaje.
Cons: Design-ul clasic nu avantajeaza deloc acest model.

Daca vrei sa iti mobilezi sau sa iti utilezi bucataria cred ca frigiderul ar trebui sa fie printre primele lucruri pe care le cumperi. Chiar daca nu ai un aragaz unde sa gatesti mancare, tot trebuie sa ai un frigider unde sa iti tii anumite alimente reci. Astfel, cred ca prima oara ar trebui sa te orientezi si sa vezi cat costa un frigider bun pentru ca mai apoi sa iti faci bugetul si pentru restul lucrurilor cum ar fi aragazul sau diverse electrocasnice care sa te ajute precum un cuptor cu microunde, robot de bucatarie sau orice altceva.

Un frigider bun, in special din punct de vedere al raportului calitate-prt este Star-Light CDD-210AP. Nu este un frigider mare, avand doar 142 x 5 x 55 cm ca si dimensiuni, ceea ce inseamna ca probabil o sa intre perfect in orice loc al bucatariei dumneavoastra. Usile sunt reversibile si au o deschidere standard prin partea dreapta. Ca si greutate are 40 de kg iar nivelul de zgomot este de 40 dB, adica nici nu o sa ii simtiti prezenta din acest punct de vedere. Are maner vertical, iluminare interioara si termostat reglabil. Partea cea mai buna este ca e un frigider destul de incapator, avand in volum net total de 207 litri, impartit intre frigiderul insusi si congelator.

star

Frigiderul de la Star-Light are un congelator, care se afla in partea superioara, care are un volum net de 41 de litri. Destul de incapator pentru un frigider de buget si are doua compartimente separate de un geam de sticla. Frigiderul, care este in partea inferioara, are un volum net de 166 de litri si are 4 compartimente de dimensiuni diferite pentru ca si cele mai inalte oale sa incapa bine. De asemenea, ultimul compartiment este destinat pentru legume si fructe. Usa are si ea 3 spatii separate pentru diverse lucruri, unul din ele fiind special pentru sticle.

Ca si specificatii tehnice, consumul energetic este de 170 kWh pe an, adica 0.593 kWh pe zi, ceea ce il claseaza in clasa de eficienta energetica A+. Capacitatea de congelare este de 2 kg la 24 de ore si partea cea mai buna este ca frigiderul are un sistem de dezghetare automata, ceea ce va permite sa nu mai pierdeti atata timp cu dezghetarea.

In concluzie, daca doriti un frigider de buget, cred ca acesta este cel mai bun. Aveti un spatiu generos de stocare, atat in frigider cat si in congelator si de asemenea destul de multe compartimente special, cum ar fi cel pentru legume si fructe sau cel pentru unt si branzeturi.