Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Dispune de kit de instalare, tehnologia Inverter, capacitatea de 12000 BTU, clasa A++ Eficient, silentios si cu un design reusit. Raport calitate/pret imbatabil.
Cons: Nu dispune de cablu (trebuie achizitionat separat de la echipa de montare).

Brand-ul Star-Light apartine celui mai cunoscut magazin online din Romania, eMAG, acesta a dorit sa-si consolideze pozitia sa pe piata comercializand produse sub brand propriu urmand exemplu furnizorului sau care detine brand-ul Heinner. Toate produsele comercializate de eMAG sub brand-ul Star-Light sunt produse in China si certificate CE, iar service-ul este asigurat de Depanero, o alta companie ce apartine de eMAG.

Astfel, aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN se numara printre primele produse sub marca Star-Light si se bucura deja de aprecieri din partea clientilor datorita raportului calitate/pret excelent (VEZI PRETUL REDUS AICI).

Design

Cum ne-am obisnuit deja, design-ul unitatilor interioare a aparatelor de aer conditionat ieftine nu se remarca prin ceva anume, imbina intr-un mod placut clasicul alb cu un gri decolorat la nuante, sunt mai rotunjite la margini si un pic mai inguste. La acest model afisajul se afla amplasat in centru, iar deasupra avem cu gri logo-ul brand-ului “Star Light”.

star light aer conditionat

 

Specificatii tehnice

Capacitatea de care dispune acest model este de 12000 BTU, suficient pentru a raci un apartament cu 2 camere de nivel mediu sau un spatiu de birouri cu o suprafata de pana in 50-55 m2. Ceea ce este de-a dreptul fabulos la acest model ieftin de aer conditionat este faptul ca a fost clasificat cu clasa A++ pentru consumul de energie la functia de racire. Acest consum mic se datoreaza in principal tehnologiei Inverter de care acest model dispune.

Un alt atu important ce trebuie luat in considerare este faptul ca acest model vine dotat si cu kit-ul de instalare, ceea ce aduce o mica economie in buzunarul clientului.

Functiile unui aparat de aer conditionat sunt foarte importante, initial nu par, dar cand te lovesti de probleme incepi sa cauti solutii si e posibil sa afli ca tocmai un aer conditionat cu functii speciale e ceea ce aveai nevoie.

Functiile de care dispune Star-Light ACM-12BIN:

  • Dezumidificare – elima excesul de umiditate din incapere
  • Autorestart – functia prin care se restarteaza daca e oprit datorita unei pene de curent
  • Mod turbo – functia prin care se poate atinge temperatura dorita intr-un timp foarte scurt
  • Sleep mode – un mod prin care poti dormi relaxant in noptile caniculare de vara
  • Timer– setezi cand sa porneasca sau sa se opreasca

La capitolul filtrarea aerului putem specifica ca avem de a face cu un filtru lavabil, adica unul ce poate fi cu usurinta spalat si reutilizat. Acest filtru face ca aerul din locuinta sa fie proaspat si fara alergeni sau bacterii daunatoare.

In ceea ce priveste nive;ul de zgomot putem spune ca nu este cel mai silentios aer conditionat insa nici cel mai galagios, e undeva la jumatate pentru ca la interior avem de a face cu 54 dB iar la exterior cu 63 dB.

Concluzie

Avem de a face cu un model mic, robust, finisaje ok, pret extrem de bun acum ca e si redus cu 300 de lei, dispune de tehnologia Inverter, functii multiple si un pret foarte, foarte bun. La toate acestea se adauga kit-ul de instalare si livrarea gratuita pana in locuinta dvs.

Opinie reala a unuia dintre clienti:

PRO:
-design reusit (arata foarte frumos temperatura aia pe alb si la nevoie se poate stinge afisajul)
-eficienta atat energetica (A++) cat si per total a aparatului: raceste foarte repede
-echipa de instalare foarte OK

CONTRA:
-poate tine si de casa, dar aerul nu pare sa duca si spre restul casei, in schimb camera in care este amplasat se face extrem de racoroasa (poate tine si de peretii casei)
-se jongleaza cam des cu preturile, asa ca studiati atent oferta saptamanala pentru a nu da bani in plus