Design
Functii
Specificatii
Pret
Calitate
User rating
Pros: Design compact, putere de aspirare mare, pretul foarte bun.
Cons: Filtrele trebuie schimbate mai des ca la alte aspiratoare.

In cazul in care iti doresti un aspirator de buna calitate si te ghidezi dupa sintagma ,,dau un ban, dar stau in fata”, iata alegerea potrivita pentru tine! Aspitatorul fara sac Samsung VCC44E vine in intampinarea dorintelor tale de a avea curatenie perfecta in casa. De asemenea, celor cu probleme respiratorii grave le spun ca acest aspirator fara sac este alegerea potrivita si pentru ei. La propriu insa si la figurat, respiri mai usor, intrucat acesta iti face curatenie in casa cat ai zice ,,impecabil” si nici nu iti afecteaza functiile respiratorii. Stim ca majoritatea aspiratoarelor lasa in urma lor particule de praf. Nu este, insa, si cazul lui Samsung VCC44E, intrucat utilizeaza filtrare HEPA ce asigura aerul curat evacuat. Filtrul HEPA are grija ca absolut orice particula de praf de origine alergena sa fie eliminata. Astfel, lumea ta poate deveni ceva mai Samsung-VC-4320-22frumoasa si mai curata, iar tu mult mai linistit stiind ca nimic din casa ta nu iti poate provoca o alergie greu de controlat.
Un alt aspect important al acestui aspirator fara sac se refera la design-ul sau compact ce vine in ajutorul oricarei gospodine in cautarea mobilitatii. In sprijinul mobilitatii vin si rotile mari ce ajuta la deplasarea usoara pe suprafete dificile, ca de exemplu pe un covor pufos. Cele 6 kg. ale aspiratorului devin astfel extrem de usor de transportat in orice conditie si pe orice suprafata. Iar daca ai o casa mare, nu trebuie sa te ingrijorezi! Cablul de circa 6 metri iti da libertatea de care ai nevoie pentru a te plimba in voie prin camera pe care doresti sa o aspiri.
Gata cu problema sacilor de aspirator pe care trebuie sa-i schimbi de fiecare data cand se uzeaza! Aspiratorul Samsung VCC44E rezolva aceasta problema adaugand in lista sa de features un sistem unic cu numele de Twin Chamber System. Acesta elimina necesitatea sacilor, curatandu-se fara prea multe batai de cap. Va amintiti cat de dificil era inainte cand trebuia sa curatam sacii de aspirator incercand sa nu imprastiem prin atmosfera tot praful? Iata ca acele zile s-ar sfarsit, intrucat noul sistem promite sa ne ajute in acest sens.
Cu o aspirare uscata, aspiratorul fara sac de la Samsung are o putere generala de 1600 W si o putere de aspirare de 310 W. Capacitatea de colectare fiind de 1.3 litri, nu trebuie sa ne facem griji in privinta evacuarii rezidurilor inaintea terminarii ciclului de aspirare.