Design
Functii
Specificatii
Pret
Pareri
User rating
Pros: Design modern, foarte spatios, compresor digital, programare intuitiva, economic.
Cons: Un pic cam zgomotos.

Salutare si bine te-am gasit. Azi revenim la frigorifice, deoarece Samsung doreste sa ne prezinte ceva din colectia sa de combine frigorifice. Modelul de azi este un RB31FERNDSA, o combina frigorifica destul de fiabila, din punctul meu de vedere. Acesta vine echipat cu tehnologia NoFrost, ce reduce formarea ghetii si zapezii, datorita generarii unei temperaturi uniforme in tot compartimentul de racire. Acest lucru reduce costurile electrice si totodata creste durabilitatea sistemului de racire.

Volumul total net al combinei frigorifice RB31FERNDSA este de 310 L, din care partea de frigider detine 212 L, iar congelatorul 98 L. Eficienta de energie este A+, iar consumul annual este de 299 KW/h. Partea de frigider dispune de 3 rafturi, plus compartimentul de legume/fructe. Usa dispune de 4 rafturi, din care 2 sunt ajustabile la inaltime, pentru a putea beneficia de mai mult spatiu pentru sticle, in caz de necesitate. Partea de congelator dispune de 4 compartimente, dintre care 2 sunt mai mari. Capacitatea de congelare este de 12 Kg/24h. iar sistemul de dezghetare este automat atat pe partea de frigider cat si pe partea de congelator. Zgomotul de 39 db, este unul extrem de mic, fata de alte combine frigorifice care nu prea ajung sub 45 db.
Design-ul este unul modern si foarte placut, datorita culorii sale argintie semi-lucioase. Acesta ofera o senzatie vizuala si tactila similara produselor de inalta clasa. Usile sunt reversibile, iar manerul este incorporat. Pe usa de frigider putem gasi panoul de comanda si afisajul LCD, pentru ajustarea temperaturilor si programelor de racire. Iluminarea interioara este de tip LED, ce ofera o lumina foarte placuta la ochi.

combinasam
Samsung RB31FERNDSA este o combina frigorifica de foarte buna calitate. Evident Samsung tot timpul s-a straduit sa ofere calitate la cele mai accesibile preturi. Si acesta pot spune ca este punctul forte al gigantului korean. Datorita tehnologiei NoFrost alimentele sunt pastrate intr-o stare proaspata. Iar acest lucru este cel mai de dorit cand vine vorba de o combina. In ceea ce priveste eficienta energetica, putea sa fie un A+++, in rest nu prea este de comentat. Curatarea si intretinerea este foarte usoara. Evident dezghetarea automata si tehnologia NoFrost contribuie mult la acest lucru. Per total Samsung RB31FERNDSA este combina frigorifica excelenta, ce ofera in prmul rand calitate. Iar acest fapt este indispensabil.

Iti multumesc ca ai fost si azi alaturi de mine. Pana data viitoare poti lasa un comentariu cu parerea ta despre acest produs si daca ai achiziona unul sau nu. Te salut se ne vedem in curand, la un alt review.