Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Combina frigorifica Samsung RB29FSRNDSA, 290 l, Clasa A+, Full No Frost, H 178 cm, Argintiu functioneaza foarte bine, ar putea sa fie mai silentios, in rest este OK, mai adaug sa se respecte instructiunile din cartea tehnica la montaj. PRO:: Pretul este bun, pentru un produs online.
Cons: Din partea mea are nota 8, imi place foarte mult ca este silentios si arata bine. Interiorul frumos iar iluminarea cu leduri arata foarte bine. In schimb mi se pare cam mic (aici nu e frigiderul de vina ci eu, ar fi trebuit sa merg sa il vad intr-un magazin). Se incalzeste pe laterale, in cartea tehnica spun ca e normal, sper sa fie asa. PRO:: arata bine este silentios CONTRA:: se incalzeste pe lateral- inteleg ca este un proces normal insa asta nu ma linisteste interior relativ mic

Combina frigoridica Samsung RB29FSRNDSA este considerata drept una dintre cele mai bune modele din categoria NO FROST datorita raportului calitate/pret extrem de bun pe care il ofera.

Combina dispune de o capacitate totala de 290 l, dintre care volumul frigiderului este de 192 l, iar cel al congelatorului de 98l. Desi pana nu demult existau temeri cum ca aceste tipuri de frigidere consuma mult, iata ca in ziua de azi exista si combine NO FROST cu clasa A+ pentru eficienta energetica, iar consumul mediu anual calculat este de doar 272 kw.

SAMSUNG rb29fsrndbc

Un avantaj enorm pe care il ofera fata de cel normal al combinelor NO FROST este nivelul de zgomot mult redus fata de cele clasice, astfel acest model de combina produce un nivel de zgomot de numai 39 dB.

Ca si functii suplimentare as aminti de “Compresor Inverter Digital”, o functie oarecum similara cu cea prezenta pe aparatele de aer conditionat prin care se urmareste consumul redus de energie atunci cand nu este necesar functionarea la capacitate maxima.