Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: PRO:: silentios, raceste bine, arata bine Silentios Temperatura corecta Arata bine Pret calitate ok
Cons: CONTRA:: un pic cam nasol cu tabla daca l-ai atins catusi de putin ramane cu urme

Combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA se remarca prin prisma faptului ca dispune de tehnologia Full NO Frost, cea ma noua tehnologie disponibila pentru astfel de modele. Ce inseamna acest lucru fata de celelalte combine NO Frost? Simplu, o tehnologie mai avansata care permite acum racirea in sistem NO Frost si a congelatorului. Daca va intrebati la ce ajuta acets lucru, raspunsul este la fel de simplu:

Tehnologia No Frost de la Samsung asigura racirea uniforma, pentru eliminarea formarii ghetii si zapezii. Mai mult, prin mentinerea unei temperaturi uniforme, tehnologia No Frost reduce necesitatile de energie, ceea ce creste durabilitatea sistemului de racire.

Volumul net total al acestei combine este de 290 l, congelatorul avand 98 de l, iar frigiderul 192 l, destul de spatios mai ales ca in interior cei de la Samsung fac minuni in ce priveste amplasarea rafturilor. Clasa de energie este cum alta decat A+, rafturile sunt din sticla si sunt in numar de 3, iar la exterior avem la dispoizitie si un afisaj cu LED prin care pute seta si urmari temperatura din interior.

Pretul combinei este in acets moment unul redus, insa tind sa cred ca de Black Friday 2014 pretul ei va fi si mai mic, deci cu alte cuvinte fiti cu ochii pe ea in data de 21 noiembrie daca vreti sa o achizitionati la un pret foarte bun.

samsungsamsung2

Opinie clienti:

Am acest frigider de circa 6 luni, merge foarte bine.
Am masurat temperatura si este OK.
Panoul de control ofera posibilitatea de reglari foarte simple – eu l-am luat asa deoarece sunt inginer si imi plac butoanele si beculetele. Acum imi dau seama ca mergea foarte bine si fara (modelul fara afisaj este mai ieftin cu 100 RON).
Il recomand pentru o familie cu 1-2 copii.
De asemenea, sa nu va asteptati sa puneti nu stiu cate oale de ciorba si nu stiu cati pepeni inauntru – chiar daca ….
PRO:: Silentios
…..
CONTRA:: Mutarea usii de pe ….