Design
Dotari
Pret
Nivel zgomot
Functii
User rating
Pros: Cel mai mare avantaj al acestui model de cuptor cu microunde este fara indoiala design-ul modern pe care il are, dar nu ma pot limita doar la acest lucru pentru ca si functiile sale sunt la fel de importante.
Cons: Ca un mic dezavantaj as preciza faptul ca nu are o putere mai mare.

Un cuptor cu microunde va da cu siguranta alt gust mancarii. Cu ajutorul unui asemenea electrocasnic veti gati alimente cat mai gustoase fara prea multe cunostinte de bucatarie. Practic acesta face aproape toata treaba in locul dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti mancarea in interiorul acestuia sa il porniti si sa asteptati sa se termine.

Design

Culoarea neagra mata a cuptorului in combinatie cu lumina albastra a ledurilor ii ofera acestuia un aspect foarte placut. Numele producatorului este inscriptionat cu un font de culoare alba, jos in mijlocul usii. In partea stanga gasim doua ajustoare: unul pentru timp si unul pentru temperatura. Ajustoarele sunt de asemenea colorate negru mat iar temperaturile si timpul sunt inscriptionate cu o culoare albastra care se potriveste foarte bine cu culoare butoanelor si a cuptorului. Sticla usii cuptorului este de asemenea neagra insa are o nuanta putin mai deschisa spre diferenta de restul cuptorului. Usa cuptorului se deschide cu ajutorul unui buton aflat tot pe partea stanga.

Datorita faptului ca are dimensiuni reduse acesta ocupa foarte putin spatiu. Astfel cu siguranta ii veti gasi locul perfect in bucataria dumneavoastra. Dimensiunile acestuia sunt de 48.9 x 36.1 x 27.5 centimetri iar greutatea este de aproximativ 12.5 kg.

Samsung GW711K-B review

 

Specificatii

Interiorul cuptorului este din material ceramic. Acesta este foarte durabil, fapt care ii va rezerva cuptorului locul in bucatarie pentru un timp indelungat. Un lucru important la acest material este faptul ca nu se zgarie si nici nu se crapa. Pe langa aceste doua aspecte, un alt avantaj este faptul ca se curata foarte usor si foarte repede. Tot ce aveti nevoie pentru a-l sterge este doar o carpa moale. Un alt aspect care faciliteaza curatarea interiorului este faptul ca acesta nu are colturi care sa va provoace dificultati la stergerea petelor. Peretii sunt de asemenea acoperiti cu un material care nu permite prezenta bacteriilor.

Cuptorul cu grill are trei functii are o capacitate totala de 20 de litri iar panoul de comanda este mecanic. Acesta are functie de decongelare dar si trei functii de auto-meniu presetate. Puterea cuptorului este de 750 W iar cea a grillului este de 950 W. Consumul de energie a cuptorului este de 1.150 W. Nivelul de putere poate fi ales cu ajutorul celor 7 stadii disponibile. Aveti la dispozitie optiunea de ceas iar intervalele de timp disponibile sunt de 12 ore si 24 de ore.Timpul maxim de gatire este de 35 minute.

Samsung GW711K-B review-2

Concluzii si pareri

Cuptorul cu microunde Samsung GW711K-B isi merita fiecare leu din pretul sau. Are un design modern si astfel poate fi integrat in orice model de bucatarie noua, dar cu siguranta ar putea aduce si o “pata” de  culoare chiar si in sanul unei bucatarii clasice. Personal cred ca acesta este un pret destul de mic in comparatiile cu specificatiile cuptorului.