Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Design superb, consum redus de energie (modul eco), functii multiple foarte utile, grill, pret foarte bun.
Cons: Nimic

Un cuptor cu microunde este util in casele tuturor. Pur si simplu nu ne putem imagina viata fara unul in epoca in care traim. Insa, intre atatea marci si modele, ne putem trezi la un moment dat in imposibilitatea de a alege. Ce facem intr-o astfel de situatie? Pe ce punem accent? In primul rand, ar trebui sa ne gandim la raportul calitate/pret. Un exemplu perfect in ceea ce priveste acest raport este cuptorul cu microunde Samsung GE83X.
Ceea ce mi-a placut inca de la inceput la cuptorul cu microunde de la Samsung, pe numele lui GE83X, este aspectul sau extrem de elegant, semanand, asa cum spune si producatorul, cu o oglinda neagra cu afisaj electronic alaturi. Celor ce pun pret pe aspect, le spun ca acest cuptor cu microunde reprezinta melanjul perfect intre pret, calitate si look, dupa cum urmeaza sa vedem impreuna. O bucatarie echipata cu un Samsung wwwwdin aceasta gama va fi o bucatarie cu iz futurist.
Odata cu acest aspect deosebit, cei de la Samsung se mai lauda si cu o serie de caracteristici menite sa ne faca viata mai usoara. Cele trei puncte de distribuire ajuta la prepararea multor alimente din game diferite, cum ar fi, spre exemplu, pizza – iata un produs care este iubit de aproape toata lumea. Astfel, aceasta se prepara uniform si bine patruns, exact asa cum trebuie si cum iti place. Echipat atat cu functia de cuptor cat si cu cea de grill, Samsung GE83X se transforma incet-incet in optiunea ideala a oricarei case ce-si doreste calitate la un pret mediu.
O alta problema destul de mare pe care o au cuptoarele cu microunde ale zilelor noastre este igiena, devenind din ce in ce mai complicat sa le curatam cum se cuvine. Interiorul din email al acestui cuptor cu microunde asigura buna curatare a sa dupa folosire, insa si prevenirea raspandirii bacteriilor prin tratamentul special. Primind aprobarea Institutului Hohenstein de igiena din Germania, textura interiorului nu asigura numai igiena, insa si durabilitatea, prevenind zgarieturile care, in cazul altor cuptoare cu microunde sunt inevitabile chiar de la primele folosiri.
Un alt lucru surprinzator la cuptorul cu microunde a celor de la Samsung este modul eco, mod care te ajuta sa consumi pana la 40% mai putin curent electric. Intr-o Romanie in care factura la electricitate pare din ce in ce mai mare, produsele sub egida ,,eco” sunt mai mult decat bine-venite. Acest amanunt ar trebui sa fie definitoriu in alegerea oricarui produs electronic sau electrocasnic.