Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Design unic, premium, Crystal Gloss. Clasa energie A++, tehnologii de siguranta si protectie, functii utile, pret redus.
Cons: Nivelul de zgomot de 58dB la interior

Aparatele de aer conditionat produse de Samsung sunt de aproximativ 3 ani de zile catalogate drept cele mai fiabile si cele mai bune de pe piata la raportul calitate/pret oferit. Nu este cred nicio surpriza acest lucru tinand cont ca sud-coreenii de la Samsung si-au facut un renume greu de egalat pe piata de electrocasnice, inventand noi tehnologii, aducand functiile SMART pe mai toate produsele pe care le au in portofoliu.

Modelul Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter este unul ce exceleaza la mai toate capitole, de la design la functii si fiabilitate pana la pret care in aceasta perioada este redus cu 850 de lei (Vezi pretul special si oferta AICI).

Design

Cand am spus mai sus ca Samsung au inventat noi chestii la aparatele de aer conditionat nu m-am referit strict doar la specificatiile tehnice pentru ca si pe partea de design sud-coreenii au cativa designeri exceptionali, astfel modelul in cauza se numara printre primele modele cu unitati interioare sub forma de triunghi, acest lucru are doua scopuri: primul este pentru a incapea la interior un ventilator mai mare, iar al doilea pentru ca suflul de aer rece sa ajunga cat mai departe in incapere, deci dincolo de aspectul inedit sta ascunsa tot o tehnologie noua menita sa aduca un plus de valoare produsului.

Ceea ce este insa de-a dreptul uluitor la acest model este faptul ca are un design premium oferit de carcasa este invelita intr-un material transparent dublu injectat pentru un finisaj elegant care sa se potriveasca cu orice tip de locuinta sau incapere. Acest tip de finisaj poarta numele de Crystal Gloss, oferind stralucire unitatii interioare.

samsung

Specificatii tehnice

Specificatiile sale sunt de-a dreptul uluitoare in comparatie cu alte modele din aceeasi raza de pret. Incepand cu capacitate de racire de 12000 BTU, continuand cu noua tehnologie Inverter ce duce catre un consum EXTREM DE MIC si cand spun asta ma gandesc direct la clasa A++ cu care a fost clasificat acest model.

Tipul compresorului e BLDC, un model produs special pentru aparatele de aer conditionat Samsung, model ce intregreaza cea mai noua tehnologie Inverter disponibila.

Un alt aspect ce tine atat de design, dar mai ales de importante pe care o ofera Samsung pentru sanatatea clientilor sai este filtrul Easy dispus intr-un mod complet inedit, deasupra unitatii interioare, la exteriorul acesteaia. Acest filtru este astfel extrem de usor de demontat si de curatat. Invelisul acestuia este unul special, antibacterian, filtreaza extrem de bine praful si particulele ce ar putea contine agenti patogeni.

Grija pe care o au cei de la Samsung nu se reflecta doar catre clientii sai cat si catre produsele sale ce trebuie sa aibe o durata de viata cat mai lunga, astfel condensatorul este invelit intr-un strat anticoroziv menit sa-l protejeze de actiuniile inevitabile ale naturii.

Tot legat de siguranta trebuie neaparat specificat si faptul ca acest model vine dotat cu o alta tehnologie noua denumita Triple Protector Plus, aceasta nu permite controllerului si compresorului sa se supraincarce in caz de fluctuatii de tensiune.

Ca si functii, Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter, dispune de:

  • Dezumidificare
  • Autocuratare – foarte importanta daca vrei sa ai un aer proaspat in locuinta
  • Autorestart
  • Sleep mode
  • Mod Auto de functionare

Nivelul zgomotului la unitatea interioara poate fi considerat un pic cam mare pentru un astfel de model, ins acred ca acesta este un sacrificiu facut de producatori pentru a implementa cat mai multe tehnologii si functii de siguranta pe acest model, astfel avem un nivel maxim de 58dB, nivel ce poate fi scazut apeland la functia Sleep Mode.

Concluzii

Un model de aer conditionat care se autodepaseste, vii la un pret excelent in acest moment si cred ca este un BEST BUY pentru gama sa. Reamintesc ca are o reducere consistenta de 850 de lei, desi are primite 5 sin 5 stele din partea clientilor. Are un consum extrem de mic cu clasa A++, functii si tehnologii nemaintalnite la alte modele, la care adaugam design-ul unic si premium.