Design
Functii
Specificatii
Pret
Imagine
User rating
Pros: Un model de TV ce s-a bucat si se bucura in continuare de succes. Calitatea imaginii pe modul Natural este impecabila, se pot inregistra emisiuni/filme, etc., in mod 3D se vede superb, procesor Quad-Core ce asigura o viteza buna in navigare.
Cons: Inregistrarea se poate face doar de la receptorul TV propriu.

Piesa de rezistenta din sufrageriile fiecarei familii este televizorul. Toata lumea se aduna in fata televizorului, fie ca aveti musafiri la voi sau doar ce ati terminat sa luati cina in familie. Tehnologia a avansat atat de mult in ultimul timp incat un televizor Full HD este minimul de calitate de la care ar trebui sa incepeti cautarile, in special avand in vedere ca au inceput sa apara pe piata si televizoare in 8K. Desigur, si pretul este pe masura, dar inca ne putem bucura de 1080p fara probleme.

Televizorul Smart 3D LED de la Samsung 48H6240 este alegerea mea, daca ar fi sa imi aleg acum un televizor pentru sufragerie. Acest model vine cu o diagonala de 101 cm dar si in 121 cm, deci depinde strict de sufrageria dumneavoastra si care este distanta dintre canapea sau fotolii pana la televzior. Televizoarele Samsung sunt renumite pentru calitatea lor, textura bogata si culorile vii iar acest model face si el parte in familia Samsung de televizoare de top. Fie ca urmaresti un film sau emisiunea preferata, totul o sa arate mult mai bine.

samsungtv

Partea cea mai buna a unui astfel de televizor Smart este ca are si foarte multe functii interesante de care pana acum poate nu stiai, dar de care o sa te indragostesti imediat. Spre exemplu, televizoarele Samsung vin cu tehnologia Clear Motion Rate(CMR) care face ca si scene cu multa miscare, cum ar fi o cursa de masini sa aiba o imagine cat mai exacta. Rata de improspatare imbunatatita va ofera o experienta extrem de placuta. O alta functie care imi place foarte mult este aceea prin care puteti sa vedeti continutul de pe mobil pe televizor. Spre exemplu, vreti sa va uitati la un videoclip de pe YouTube, la diverse poze sau orice altceva. Prin functia de Screen Mirroring continutul telefonului dumneavoastra va fi afisat pe televizor, bucurandu-va astfel de acelasi continut intr-un mod mai bun.

Daca ar trebui sa vorbesc despre toate functiile si tehnologiei televizorului Smart 3D LED Samsung 48H6240 probabil ne-ar trebui inca 3 articole. Adevarul este ca sunt functii pe care o sa le descoperiti singuri in timp de butonati telecomanda sau din intamplare, dar ce-i drept este ca televizoarele smart de la Samsung merita fiecare banut. Va puteti bucura de filme in 1080p dar si in 3D iar experienta va fi cu siguranta una de top, in special cu ajutorul nenumaratelor tehnologii cum ar fi Clear Motion Rate sau Screen Mirroring.