Design
Rotatii
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: O periuta foarte, foarte buna, la inceput trebuie sa te obisnuiesti cu senzatia apoi nu vei mai dori sa te speli pe dinti cu o periuta normala.
Cons: E perfecta, nu am nimic contra, deocamdata.

Tot am auzit de periutile electrice pe la cunoscuti si pe internet, apoi am vazut reclamele ce ruleaza acum la tv si mi s-a pus pata sa-mi cumpar si eu una, bineinteles ca voi astepta Black Friday 2014 ca e foarte probabil sa o cumpar cu o reducere buna desi observ ca la eMAG si acum este la reducere acest model si pretul mi se pare chiar foarte mic fata de ce ma asteptam eu, in plus acest model vine la pachet si un set de calatorie gratuit, ce o face extrem de utile cand pleci in vacanta.

Modelul de fata dispune de 20.000 de puslati/minut, 8800 de oscilatii, timer profesional si periuta reincarcabial (tine pana la 5 zile).

oral b

Opinie clienti:

Am cumparat acest model la recomandarea unei bune prietene, am zis sa incerc si eu o periuta electrica sa vad diferenta. Rezultatul a fos WOW!, chiar nu ma asteptam sa curete asa de bine, asta dupa ce te obisnuiesti cu senzatia unei periute cu mii de rotatii. Se simte diferenta din prima zi si va spun sincer ca nu as mai reveni la o periuta normala niciodata.