Design
Specificatii
Capacitate
Pret
Pareri
User rating
Pros: Design unic, capacitate foarte mare, functii intuitive, consum redus de energie.
Cons: As putea spune doar ca era mai indicat o putere mai mare de 900 w

In ultimul timp au aparut foarte multe electrocasnice care ne fac viata mai usoara pe zi ce trece. Diverse ustensile speciale si noi tehnici care ne salveaza foarte mult timp atunci cand gatim, si cred ca sunteti de acord cu mine cand spun ca gatitul in general ne ocupa foarte mult timp timpul nostru zilnic. Un obiect pe care probabil multa lume in are in casa dar nu il folosesc atat de mult si la adevarata lui putere este cuptorul cu microunde. Pana acum ceva timp nu il foloseam decat atunci cand voiam sa incalzesc mancarea, dar adevarul este ca poate face mult mai mult decat atat.

Un model interesant cu un design modern este cuptorul cu microunde LG MH6883AAF. Primul lucru pe care o sa il constatati si voi cand o sa vedeti acest cuptor este culoarea lui interesanta. Principala caracteristica si principalul motiv pentru care acest cuptor cu microunde iese in evidenta este capacitatea destul de mare pe care o are, si anume 28 de litri. De asemenea, puterea cuptorului este si ea una considerabila, de 900 W. Panoul de comanda este unul electronic si un panou de afisare de tip LED, unde o sa vedeti foarte clar numarul de minute si secunde ramase pana la terminat procesului pe care l-ati initiat.

IMAGE_FULL_1

Modelul LG MH6883AAF are foarte multe functii interesante pe care le puteti folosi in diverse situatii. Aveti un mod special pentru dezghetare, ceea ce o sa va salveze cu siguranta foarte mult timp. Pe langa acesta, ceasul va arate fix cate minute si secunde aveti pana la finalul prepararii. Mai mult de atat, aveti functia de auto cook, taste saver si quick start. Un mare avantaj este cel de auto cook, care cu siguranta o sa va ajute foarte mult, la fel ca celelalte 6 programe pe care le aveti la dispozitie. Ca si accesorii acest cuptor cu microunde vine cu suportul rotund pe care il cunoasteti deja, care are un diametru de 32 de cm.

Daca doriti sa va cumparati un nou cuptor cu microunde, atunci cu siguranta trebuie sa va uitati la la acest model de la LG. Are o capacitate de 28 de litri, mai mult decat suficienta pentru orice doriti sa incalziti sau sa dezghetati. Are un numar de 7 programe si multe functii interesante, cum este ceasul, auto cook, taste saver, quick start sau protectia speciala pentru copii. Aveti la dispozitie si suportul rotund de 32 de cm in diametru, in timp ce intreg cuptorul are 508 x 400 x 209 mm in dimensiuni, si aproape 15 kg in greutate.