Design
Functii
Specificatii
Pret
Calitate
User rating
Pros: Un TV non-SMART ce exceleaza la capitolul imagine si culori. Display Full HD, slot CI+, sistem sunet Surround.
Cons: Functii putine

Probabil dupa cum ati observat deja, televizoarele simple ce ofera o calitate superioara a imaginii au revenit in topul preferintelor. A fost ceva nou si interesant cu televizoarele 3D, insa acestea nu au impresionat prea multa lume si incet, incet producatorii au renuntat la ele, astfel am ramas din nou cu doua alegeri, TV-uri simple si TV-uri SMART, fiecare categorie cu utilizatorii si fanii ei.

Televizorul LG 32LF561V face parte din prima categorie si se remarca in primul rand prin faptul ca face parte din cea mai noua generatie de TV-uri lansata de LG in 2015.

Acest model de TV are un design extraordinar, desi poate parea prea simplu va spun ca simplu este noul cuvant de ordine in ceea ce priveste design-ul produselor electronice.Cu o rama ingusta ce pune in evidenta ecranul Full HD si cu un suport ce pare fragil insa nu e nici pe departe (am vazut pe viu acest model de tv la cineva acasa si pot spune ca nu se misca aproape deloc daca pui mana pe el sau il impingi usor). O noutatea pentru LG, in special pentru modelele simple este ascunderea difuzoarelor sub tv, in drept cu cei doi suporti.

tvlg1

Legat de montare, este extrem de facil, cu o surubelnita in stea se prind cateva suruburi ce prind suportii de TV. Acets model poate fi montat si pe perete (compatbil VESA 200 x 200).

Ca si specificatii tehnice, LG 32LF561V se lauda cu o diagonala de 80 cm (deci e potrivit pentru dormitoare sau incaperi cu dimensiuni mai mici), dispune de rezolutie FHD cat si de cateva tehnologii de imagine proprii precum triple XD Engine sau Dynamic Color Enhancer. Sunetul este redat prin doua difuzoare cu sistem Surround de 2 x 10W RMS, iar pe partea de conectivitate dispune de slot Card CI+, port USB si HDMI. Mai trebuie mentionat faptul ca TV-ul are si un player multimedia integrat, insa daca sunteti pasionati de filme/muzica, etc. va recomand achizitionarea si unui player cu Android.