Design
Clasa energie
Capacitate
Pret
Pareri
User rating
Pros: Capacitate mare, design cu finisaje bune, consum redus de energie, pret foarte bun.
Cons: Functii cam putine.

Cei de la Arctic sunt principalii jucatori pe piata lazilor frigorifice si pe multe alte aparate frigorifice si electrocasnice, cum ar fi frigiderele. De foarte multi ani sunt in topul producatorilor de astfel de produse, atat la noi in tara cat si in lume. Cred ca toata lumea a auzit de aceasta companie si sunt sigur ca la un moment dat in viata dumneavoastra ati avut un aparat fabricat de cei de la Arctic de care ati fost multumiti.

Lada frigorifica Arctic O37+ este un alt aparat electrocasnic, recent lansat pe piata din Romania, care a atras foarte multe persoane datorita calitatii superioara pe care o are. O sa va intrebati de ce v-ar trebui o astfel de lada frigorifica acasa, avand deja un congelator? Ei bine, o capacitate mai mare nu strica niciodata, in special pentru ca mancarea care este pusa la congelator poate sa se pastreze acolo foarte mult timp. Spre exemplu, atunci cand gasiti anumite oferte de nerefuzat la magazine, puteti cumpara mai multe si sa le pune in lada frigorifica. Lada frigorifica O37+ are un volum net de 350 de litri, mai mult decat suficient.

lada-arctic

Ca si specificatii tehnice, lada frigorifica are un consum energetic pe an de 299 de kWh, clasandu-se astfel in clasa de eficienta A+. Nivelul de zgomot este de 40 dB, ceea ce inseamna ca zgomotul pe care il va face nu o sa va deranjeze absolut deloc, poate doar atunci cand stati in imediata apropiere a acesteia. Totusi, daca va aflati la doar cativa metri de aceasta, cu siguranta nu o sa aveti probleme cu zgomotul pe care il face aceasta. Ca si dimensiuni, modelul O37 are 86 x 155 x 72.5 de centimetri, este de culoare alba si o autonomie de 67 de ore fara curent.

De asemenea, modelul de la Arctic este preferat de foarte multe persoane si pentru functiile interesante pe care le are, cum ar fi iluminarea interioara si termostatul reglabil. Lada frigorifica are in interiorul ei 3 cosuri de sarma dar si o tavita separatoare pentru a va fi mai usor sa le asezati pe toate in ordine si sa le mentineti cat mai mult timp intr-o stare buna. Parerea mea este ca aparatul frigorific de la Arctic este unul foarte bun, in special din punct de vedere calitate-pret, iar daca sunteti o persoana care foloseste foarte mult congelatorul pentru a stoca diverse alimente pentru perioade mai lungi, cu siguranta o sa va bucurati sa aveti inca 350 de litri de volum special pentru dumneavoastra si alimentele favorite.