Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Dispune de foarte multe functii dar este foarte usor de folosit, este destul de silentioasa si spala foarte bine. Imi place in mod special functia EcoTime pentru incarcaturi mai mici, care scurteaza si ciclul de spalare si consuma si mai putina energie. De asemenea, ce nu scrie in specificatiile de mai sus dar apare in manual, este ca pentru reducerea consumului de apa, masina va calcula de fiecare data cantitatea de apa necesara in functie de greutatea incarcaturii (functia WaterBalance).
Cons: Pentru unele persoane ar putea fi un inconvenient faptul ca este atat de ingusta, doar 42 cm adancime.

Masina de spalat rufe Indesit IWSC51051CECO este la ora actuala una dintre cele mai ieftine si mai convenabile masini de spalat rufe de pe piata si acest lucru se datoreaza in mare parte promotiilor de care are parte in ultima perioada de timp (as presupune ca si de Black Friday va fi la fel), dar acest lucru nu a fost definitoriu, un produs fiabil si de calitate are nevoie doar de o rampa de lansare, apoi totul vine de la sine.

Acest model are o dimensiune pe placul gospodinelor, adica slim, se potrivest eperfect pentru locuintele vechi ale Romaniei si nu numai. Capacitatea de c incarcare este cea standard de 5kg care teoretic ar trebui sa faca fata unei familii cu un copil, spun teoretic pentru ca am auzit si persoane care spun ca nu s-ar descurca fara o masina de 6 sau chiar 7 kg, fiecare cu opiniile si necesitatile lui.

indesit1

Viteza maxima de centrifugare este de 1000 rpm, afisajul este de tip LED, clasa de eficienta energetica esta A+, iar numarul de programe disponibile este 16 (dintre acestea merita mentionate cel pemntru consum redus, cel special pentru blugi si bineinteles ca si cel sport).

Materialele folosite pentru cuva si tambur sunt poliplex si respectiv inox.

Opinie clienti:

Am comandat masina pt dimensiuni si pentru prestigiul brandului Indesit, este a doua masina Indesit achizitionata, prima o am de 12ani si e in stare perfecta de functionare. Acest model are foarte multe functii.. E de dimensiuni mai mici dar totusi se pot incarca 5kg si parca nici nu e asa zgomotoasa.
Raport pret-calitate excelent, iar baietii de la transport sunt de nota 10! BRAVO EMAG PENTRU SERVICIILE DE CALITATE!
PRO:: Nu e zgomotoasa
are f multe functii
dimensiuni reduse
5kg haine