Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: O masina de spalat pe care orice familie ar trebui sa o detina. Ofera un raport pret/calitate excelent, are o capacitate de 9Kg, ideal pentru familii numeroase, consum redus de energie si foarte multe functii si programe utile.
Cons: Un singur mic dezavantaj pe care il au majoritatea masinilor de spalat cu uscator incoporat: mirosul de dupa uscare.

Nu am acordat niciodata o mare atentie masinii de spalat, pana cand aceasta s-a stricat si a trebuit sa cumpar alta. Atunci am descoperit cat de multe modele sunt, care mai de care mai performante, cu diverse functii si programe de spalare si multe altele pe care nici acum nu le stiu foarte bine. Pana la urma in fiecare casa se gaseste o masian de spalat rufe pentru ca ne salveaza de foarte mult timp daca am compara cu spalatul rufelor de mana. Pe laga asta, spalarea masinii este una mult mai bun si atunci cand scoatem rufele de la uscat stim sigur ca sunt bune de imbracat.

Masina de spalat rufe cu uscator Indesit Innex XWDE 961480X este o optiune foarte buna daca sunteti in cautarea unei astfel de masini. Cu 1400 de rotatii pe minut si o capacitate de 9 kg per spalare, aceasta masina de la Indesit este printre cele mai performante si incapatoare de pe piata. Principalul avantaj pentru ca aceasta masina de spalat mi-a atras atentie este ca are si functia de uscator. Nu mai trebuie sa va intindeti rufele pe sarma pentru multe ore sau chiar zile pentru a fi siguri ca sunt perfect uscate. De acum puteti sa selectati direct un program de spalare si unul de uscare, iar la sfarsitul acestora o sa puteti sa purtati imediat rufele respective. Intr-adevar o sa tineti masina ocupata pentru cateva ore bune, dar cred ca nu este un dezavantaj atat de mare.

Indesit Innex XWDE 961480X are nu mai putin de 16 programe pentru spalare si 12 pentru uscare, ceea ce va permite spalarea si uscarea chiar si celor mai pretentioase obiecte vestimentare, din punct de vedere al materialului din care sunt fabricate. Bineinteles, aveti si diverse programe express. Sunt foarte la indemana atunci cand vreti sa folositi un anumit tricou care este ud. Tot ce trebuie sa faceti este sa il bagati pentru cateva minute la o uscare express si este gata de purtat.

Indesit-XWDE-961480X-poza-4

O alta functie interesanta este aceea ce programare intarziata. Spre exemplu, daca doriti sa aveti rufele gata spalate dimineata le puteti pune de seara in masina si sa programati masina sa inceapa pe perioada noptii ca dimineata rufele sa fie pregatite pentru o noua zi de munca sau scoala.

In concluzie, masina de spalat cu uscare Indesit Innex XWDE 961480X este una foarte buna. Are foarte multe programe de spalare si de uscare, diverse functii pe care o sa le folositi cu siguranta iar ca si detalii tehnice consuma 19000 de litri de apa pe an, are 72 de kg si urmatoarele dimensiuni: 85 x 60 x 61.