Design
Functii
Capacitate
Pret
Pareri
User rating
Pros: Design modern, functii multiple si intuitive, afisaj LED, capacitate mare, usuca foarte bine chiar si hainele mai groase (de toamna-iarna) + consumul este unul redus.
Cons: Iarna se simte un miros ciudat, dar cred ca e ceva normal la un uscator de rufe.

Intotdeauna mi-a placut sa am o casa moderna, si aici nu vorbesc doar despre mobila. De mult visez la termenul de “smart home” o casa pe care pot sa o controlez cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei. Sa pot sa pornesc masina de spalat, uscatorul, televizorul, aerul conditionat sau centrala, masina de spalat vase, lumina si multe altele cu ajutorul telefonului sau al comenzii vocale. Sa pot sa vad, cat sunt la munca sau la scoala, tot ce se petrece cu casa mea. Daca am uitat lumina aprinsa, daca cineva e la usa sau multe altele. Totusi, pana acolo mai e drum lung. Si cum altfel putem sa ajungem acolo daca nu pas cu pas, nu?

Un inceput bun poate fi si un uscator de rufe, cum este modelul TCS 73B GP de la Hotpoint. Stiu ca exista multe persoane care nu au o masina de uscat rufe, ci le usuca pe sarma. Nu este nimic in neregula cu acest lucru, doar ca din punctul meu de vedere este mult mai usor sa ai o masina de uscat rufe. De asemenea, exista masini de spalat care au si functie de uscare incorporata, deci nu mai trebuie sa iti muti hainele din cea de spalat in cea de uscat. Ca si dimensiuni, acest model are 85 x 59.5 x 61 de cm si 37 de kg greutate.

dryer-tcf-97a-asfalto

Totusi, Hotpoint TCS 73B GP este o masina de uscat rufe foarte buna. Are o capacitate de incarcare de 7 kg, mai mult decat suficient, si este in clasa de eficienta energetica B. Partea cea mai buna la acest model este ca are o gramada de programe speciale si functii care ne fac viata mai usoara si buna. Acest model are programe pentru matase, bumbac, blugi, program antialergic dar si 3 niveluri de uscare automate. Are un sistem de siguranta impotriva copiilor si o semnalizare acustica pentru cand programul de uscare s-a terminat. Uscarea se face prin condensare iar poate cea mai interesanta functie este cea de anti-sifonare la inceputul si sfarsitul programului de uscare.

In concluzie, daca vrei sa iti cumperi o masina de uscat rufe pentru a nu mai pierde timpul in care se usuca ele pe sarma, iti recomand modelul Hotpoint TCS 73B GP. Cu o capacitate de 7 kg si multe programe si functii interesante, cu siguranta este cea mai buna optiune pentru uscarea rufelor.