Design
Functii
Putere
Pret
Pareri
User rating
Pros: Design deoebit, puternica, accesorii pentru suc de rosii, rapida. Raport calitate/pret imbatabil la ora actuala.
Cons: Accesoriile nu sunt din otel inoxidabil sau inox din pacate.

In ultimii ani au aparut foarte multe electrocasnice si accesorii care sa ne ajute in bucatarie. Tehnologia a ajuns, incetul cu incetul, sa aiba un cuvant important de spus chiar si acest domeniu. Diversele aparate, precum robotii de bucatarie, au ajuns sa fie foarte folositi in casele noastre pentru ca intr-adevar, ne ajuta foarte mult, de iau multe sarcini de pe umeri si noi nu numai ca nu mai avem atat de mult de munca, dar castigat si mult timp, iar de multe ori o masinarie poate face o treaba mai buna decat noi, chiar daca sunt si situatii in care avem contrariul.

Un alt tip de masinarie pe care ar trebui sa o aiba toata lumea in casa este o masina de tocat, din diverse motive. In primul rand, carnea tocata din comert nu este tocmai indicata, dar daca tu o sa cumperi carnea si o vei toca acasa cu ajutorul unei astfel de masini, sunt sigur ca o sa te simti mai bine pentru ca stii ca a trecut prin mainile tale si stii ce mananci. Daca nu aveti inca o astfel de masina in casa, pot sa va recomand modelul MG1500TA de la Heinner, o masina de tocat foarte buna care vine la un pret foarte avantajos.

heinner

Are o putere de 1500 de W si o capacitate de 1.2 kg pe minut. De ce recomand mai exact acest model? Pentru ca vine cu anumite functii si tehnologii interesante, dar si cu multe accesorii pe care cu siguranta o sa le folositi la un moment dat. Spre exemplu, una dintre functiile care imi place cel ma mult la modelul MG1500TA este functia care opreste alimentarea in masina de tocat atunci cand aceasta este supraincalzita. Sistemul termostat va ajuta sa nu stricati masina prin intreruperea energiei electrice catre aceasta. De asemenea, vine cu diverse discuri de tocare metalice in diferite dimensiuni, perfecte pentru diverse tipuri de mancaruri, cum ar fi sarmale sau chiftele. Mai mult decat atata, daca o sa achizitionati acest model o sa aveti parte si de accesoriile de carnati si rosii, dar si de tava de alimentare si in special de accesoriul de impingere, care va asigura ca toata carnea a fost tocata exemplar.

In concluzie, daca nu aveti o masina de tocata in casa, va recomand Heinner MG1500TA, un model interesant care vine cu foarte multe accesorii bune pe care o sa le folositi cu siguranta, mai devreme sau mai tarziu avand si o capacitate de tocare de 1.2 kg pe minut, ceea ce nu e deloc rau.