Design
Siguranta
Specificatii
Pret
Cuptor
User rating
Pros: Este foarte bun, coace f bine, il folosesc pe terasa in curte, atentie la curentii de aer in spatiu liber! Se poate stinge flacara! PRO:: cel mai bun raport calitate/pret! Il recomand pentru cine are nevoie de un aragaz cu cuptor clasic. PRO:: ieftin, micut, isi face treaba pentru care a fost facut... Fierbe si coace:))
Cons: CONTRA:: trebuie sa fii atent cand aprinzi focul... Butoanele sunt cam sensibile si cateodata cand le eliberezi se stinge si flacara

Aragazul Heinner HFSC-50SW se numara printre cele mai rentabile aparate de gatit la ora actuala. Un model simplu, fiabil ce se potriveste de minune celor care nu sunt foarte pretentiosi desi dispune printre altele si de siguranta la duzele de gaz, un motiv in plus pentru a achizitiona acest model de aragaz.

aragaz-Heinner-HFS1

Design-ul aragazului este unul de tip slim as putea spune deoarece are doar 50 de cm adancime si poate fi amplasat si in bucatarii mai putin spatioase. Numarul de arzatoare este 4, dintre care avem 1 mare, 1 mic si 2 normale. Cuptorul este alimentat pe gaz si dispune d eo capacitate de 51,5 l,  de asemenea si acesta dispune de siguranta. Ca si accesorii dispune de o tava normala pentru cuptor.

Opinii clienti:

Il recomand pentru cine are nevoie de un aragaz cu cuptor clasic.
PRO:: ieftin, micut, isi face treaba pentru care a fost facut… Fierbe si coace:))
CONTRA:: trebuie sa fii atent cand aprinzi focul… Butoanele sunt cam sensibile si cateodata cand le eliberezi se stinge si flacara