Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Pret foarte mic, clasa A++, 2 functii noi
Cons: Lipsa functiilor clasice, fara kit de instalare

Aparatele de aer conditionat marca Heinner se bucura de succes pe plan local datorita raportului calitate/pret excelent pe care il ofera, un lucru remarcat de majoritatea clientilor care sunt de parere ca au facut o alegere foarte buna achizitionand un AC Heinner.

Modelul Heinner HAC-9INVB Inverter se numara printre cele mai ieftine modele de AC-uri ce dispun de cea mai noua tehnologie Inverter disponibila, pretul sau este in aceste zile si la reducere (Vezi pretul special si Oferta AICI).

Design & specificatii tehnice

Spre deosebire de alte modele ieftine, acest model de la Heinner are un aspect modern cu linii trasate elegant, cu finisaje rotunjite si cu un afisaj LCD ascuns ce este vizibil doar cand aparatul este pornit.

Capacitatea sa este de 9000 BTU, acopera un spatiu de 20-25 m2, un living mare, o garsoniera sau un spatiu de birou. Datorita tehnologiei Inverter a fost clasificat cu clasa A+ pentru consumul redus de energie in functia de racire, iar pentru cea de incalzire cu clasa A++.

aer conditionat heinner hac 9invb

La capitolul functii nu este foarte bine inzestrat ca fratii sai mai mari, insa dispune de functiile clasice de ventilare si dezumidificare la care adaugam autodiagnoza, capacitatea aparatului de a depista singur o problema in functionare, auto-restart, functia ce permite ca atunci cand avem o pana de curent sau o fluctuatie ce intrerupe alimentarea, aparatul sa poata reporni singur retinand setariile aplicate anterior. Iar ca ultima functia speciala avem detectarea pierderii de freon, o functie nou aparuta pe noiel modele de AC-uri lansate in 2015, foarte probabil in urma unei directive europene.

Concluzii

Daca nu aveti pretentii de un model prea sofisticat ci de unul ieftin care sa consume putin, sa arate ok si cu functii normale, va recomand acest model. In plus, nu uitati ca se numara printre cele mai bine vandute aparate de AC de anul acesta datorita pretului foarte mic.

Opinie REALA a unuia dintre clienti:

Nu este zgomotos si are un meniu de folosire simplu doar atentie la conditiile legate de serviciile de instalare. Aproape sigur veti plati in plus fata de cat ati platit la emag. Filtrele sunt usor de scos si curatat. Instalarea in balcon dureaza 4 ore.