Design
Clasa energie
Specificatii
Functii
Nivel zgomot
User rating
Pros: Clasa A++ | Functii multiple - noi | Pret redus
Cons: Aspect cu finisaje de nivel mediu

Putin alume stie ca produsele Heinner sunt aduse in Romania de catre Network One Distribution, compania detinuta de catre directorul general eMAG, acestea sunt comercializate exclusiv pe site-ul eMAG in Romania si beneficiaza astfel de o garantie in plus ca sunt produse autentice cu un raport calitate/pret foarte bun.

Aerul conditionat Heinner HAC-12INVRL Inverter a fost recent lansat pe piata din Romania si face parte din noua serie de aparate de aer conditionat Heinner ce dispun de acum de noua tehnologie Inverter ce face ca acest model sa dispuna de una dintre cele mai ravnite avantaje la un asemenea produs, clasa de eficienta energetica A++ pentru functia de racire.

Pretul actual al aparatului este redus cu 300 de lei si -l face un BEST-BUY in categoria din care face parte.

Design

Daca modele anterioare nu prezentau o mare afinitate pe partea de aspect la unitatea interioara, acest model este total diferit, ba chiar as indrazni sa spun ca cei care au gandit acest design au avut ca inspiratie vreun model premium de aer conditionat pentru ca arata foarte bine, aspect slim, modern, simplist, exact ceea ce trebuie pentru un asemenea model, exceptie facand pata de culoare mai exact dungulita rosie ce inconjoara o mare parte din aparat si care din punctul meu de vedere puncteaza foarte bine la capitolul eleganta.

Culoarea predominanta este o nuanta de alb sidefat, finisajele sunt acceptabile, afisajul este pozitionat central si foarte discret, se aprinde doar daca este nevoie (de pe telecomanda) si automat seara. Per total un design frumos si in pas cu anul 2014.

heinner0

 

Specificatii tehnice

Capacitatea de 12000 BTU era in trecut considerata foarte buna pentru o incapere de dimensiuni medii sau un pic mai mari sau pentru un apartament cu doua camere mai mici ori un birou de pana in 30-35 mp, insa in ziua de azi un asemenea aparat ce dispune si de Inverter este recomandat chiar si pentru un aparatament cu 3 camere. Personal consider ca fiecare dintre utilizatori se documenteaz ainainte si isi face cateva calcule legat de consum si de eficienta. Cred ca este potrivit pentru un apartament cu conditioa ca acesta sa fie decomandat.

Datorita tehnologiei Inverter clasa de eficienta energetica este A++ pentru functia de racire, pentru cea de incalzire este clasa A, deci avem de a face cu un aparat de aer conditionat extrem de economic, lucru pe care il vom simti intr-un mod placut la factura de energie (cel putin cei care isi schimba vechiul aparat cu acesta).

Ca si functii acest model vine dotat cu Auto Restart – functie ce permite reluarea d eindata a sarcinilor chiar si dupa o eventuala cadere de tensiune; Dezumidificare – functia ce ajuta la eliminarea vaporilor de apa din locuinta; Sleep Mode – pentru cei care doresc ca in noptile de vara caniculare sa aibe un somn linistit activand aceasta functie aparatul v-a reduce zgomotul produs (atentie! doar pentru o perioada limitata de timp – 6-7 ore maxim de lucru in continuu); Autocuratare – o functie des intalnita la modelele din 2014, aceasta functie preusupune ca aparatul sa se curete singur de umeazeala, bacterii, praf si mizerie elimandu-le prin furtunul de evacuare, aceasta functie va scuteste de o munca nu tocmai placuta; Autodiagnosticare – este functia prin care apartul v-a indica singur eroarea in cazul unei defectiuni; Mod turbo – pentru cei care doresc sa raceasca intr-un timp redus o suprafata mai mica din locuinta.

Concluzii si pareri

Desi poate la prima vedere Heinner nu pare altceva decat un aparat de aer conditionat ieftin cu cat citesti mai multe despre specificatiile si dotariile sale cu atat mai mult intelegei ca ai in fata defapt un aer conditionat ce iti ofera un raport pret/calitate foarte bun si daca nu dispui de un buget prea mare, insa iti doresti un aer conditionat economic (sa nu uitam de clasa A++, cel mai mare avantaj pe care acesta il ofera) si cu functii extrem de importante in ziua de azi, atunci Heinner HAC-12INVRL Inverter devine un produs perfect pentru tine si familia ta.