Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Clasa A++, functii speciale, inverter, design elegant, pret redus.
Cons: Nivel zgomot un pic cam mare, specificatii modice.

Heinner este un brand ce apartine celei mai mari companii de distributie din domeniul IT&electro de pe plan local NOD (Network One Distribution) detinuta de catre Iulian Stanciu, actualmente si CEO si actionar eMAG.

Brandul a aparut ca urma a nevoilor de a aduce pe piata produse electro si electrocasnice ieftine dar fiabile dupa standarde impuse UE si de catre comerciant, evitand astfel intermediarii care nu respectau intocmai regulile.

Aparatele de aer conditionat se vadn de cativa ani si nu au fost raportate probleme foarte multe, iar acest lucru i-a incurajat pe tot mai multi clienti sa aleaga acest brand “romanesc”.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12INVB dispune de 12000 BTU, este perfect pentru o locuinta cu 2 camere sau pentru un living mai spatios si in aceasta perioada beneficiaza si de o reducere foarte mare (Vezi pretul special si oferta AICI).

Design

Cred ca pe langa raportul dintre pret si specificatii tehnice, avantajul major al acestui model este si design-ul unitatii interioare, modern cu linii ferme, finisaje de calitate, afisaj dispus discre in partea dreapta, in plus este si foarte ingust (slim) fata de alte modele clasice. Logo-ul este amplasta in partea stanga jos si aici puteau cred eu sa se mai joace un pic si sa nu-l lase negru simplus ci acoperit cu argintiu fin, asta pentru un plus de eleganta.

heinner

Specificatii tehnice

Acest model dispune de 12000 BTU si d eun compresor Inverter de generatie noua, ceea ce a dus la castigarea clasei A++ pentru consumul scazut de energie realizat la functia de racire si clasa A+ pentru functia de incazlire (atentie! in unele magazine online sunt inversate valorile).

Capacitate de care dispune, dar si consumul scazut de energie fac ca acest model sa fie recomandat chiar si pentru apartamentele cu 3 camere (suprafata normala).

Chiar daca avem parte de un model de aer conditionat ieftin, totusi cei de la Heinner au implementat si cateva functii speciale care ajuta destul de mult la crearea unui confort total in locuinta ta.

Prima functie ce merita mentionata este cea de detectare automata in caz de pierdere a agentului frigorific. O a doua functie este cea de auto-diagnosticare, functie prin care se afiseaza pe display un cod de eroare ce este mentionat in cartea tehnica si unde gasiti ce reprezinta si cum se poate remedia. O a treaia functie speciala este cea de auto-restart, functia prin care aparatul salveaza setariile initiale in caz de pana de curent si le reia dupa ce se restarteaza singur, fara a mai fi nevoie de interventia utilizatorului.

Nivelul de zgomot este unul acceptabil, 55 dB la interior si 61 dB la exterior.

Concluzii

Un model de aer conditionat ieftin (nu uitati si de reducerea mare de care dispune in acest moment) care dispune de tehnologia Inverter, de clasa A++ la racire si de cateva functii speciale foarte bune. Pe scurt, cu bani putini primiti un aer conditionat simplu, fiabil si economic.

Opinie REALA  aunuia dintre clienti:

Functioneaza foarte bine, destul de silention si usor de utilizat. Poate aduce 2 camere destul de mari la temperaturi suportabile pe 40″ (adica 22-24″) functiile sunt foarte utile (Sleep si inchidere/ deschidere automata + restul)