Design
Consum
Specificatii
Functii
Siguranta
User rating
Pros: Pliata electrica + plita pe gaz, cuptor electric foarte eficient, iluminare, siguranta atat la arzatoare cat si la cuptor, pret foarte bun si consum redus de energie si gaz.
Cons: Un dezavantaj ar putea fi considerat faptul ca nu dispune de un afisaj digital pentru un mai bun control al programelor.

 

Trebuie sa recunosc ca aragazul Hansa FCMW59009 este primul aragaz mixt pe care il vad si despre care citesc numai lucruri de bine. Probabil ca si mine foarte multi dintre voi ati vazut doar aragaze pe gaz sau mai nou doar electrice si trebuie sa recunoastem ca un aragaz mixt este foarte util tinand cont ca acesta are cuptorul electric ceea ce duce la o serie de avantaje pentru utilizatori.

Probabil ati crede ca un asemenea aragaz ar trebui sa aibe un pret pe masura. Nici vorba! Aragazul Hansa FCM0W59009 are un pret foarte bun, iar chiar in acest moment se afla la reducere in magazinul online eMAG cu un pret mai mic cu 10% ().

Design

Tinand cont de specificatiile sale tehnice si de pretul sau extrem de bun era oarecum ciudat ca acest model sa dispuna si de un aspect inovator. Hansa FCMW59009 dispune de un design apropiat de cel clasic, culoarea predominanta este cea alba, cuptorul este “imbracat” in sticla si are culoarea neagra ce da foarte bine in contrast cu restul aragazului, dar si cu manerul sau patratos. Ce merita cu adevarat mentionat la acest capitol este latimea aragazului de numai 50 cm, astfel avem un aragaz cu 85 cm inaltime, 50 cm latime si 60 cm adancime, un aragaz perfect pentru spatiile inguste si pentru bucatariile de mici dimensiuni.

aragaza hansa

aragaz hansa 2

Specificatii tehnice

Aragazul vine dotat cu 4 arzatoare dintre care 2 sunt pe gaz si doua electrice. Cuptorul dupa cum am specificat anterior este electric si avantajul major pe care il aduce este ca se incalzeste extrem de rapid, iar temperatura poate fi controlata mult mai bine fata de un cuptor pe gaz + ca din cele auzite la cei care au copt cozonaci, fripturi sau prajituri, acestea ies excelente si cu un gust delicios. Capacitatea cuptorului este de 65l, dispune de iluminare, convectie cu aer fierbinte, incalzire inferioara si superioara, siguranta, aprindere electrica cat si grill. Interiorul cuptorului este emailat – foarte usor de intretinut, iar sticla de la usa acestuia este in 2 straturi pentru o mai buna protectia. Un lucru foarte interesant il reprezinta cele 10 moduri de gatire ce va pot ajuta sa faceti o mancare minunata si delicioasa pe care familia sau partnerul/a sa o adore.

aragaz hansa 3

O functie care mi-a atras atentia in mod deosebit este legata de consumul de gaz, aceasta functia poarta numele de OptiGas si nu face altceva decta sa optimizeze consumul de gaz, astfel aducand economie la factura.

Concluzii si pareri

Un aragaz care arata ca unul obisnuit, are un pret excelent, insa dispune de functii si tehnologii foarte noi ce ajuta la o gatire mai rapida si mai buna, la un consum scazut atat de energie electrica cat si de gaz, este sigur si usor de utilizat si intretinut. Faptul ca este un aragaz mixt poate fi considerat avantajul principal.

Parere client:La prima vedere,un aragaz obisnuit,dar punandu-l la treaba isi arata calitatea.Coace fffffffffffff bine,ies niste cozonaci de o sa va lase fara cuvinte,prajiturile,friptura au un gust extraordinar.Il recomand cu incredere.
Pro: -iluminare cuptor,aprindere electrica,siguranta arzatoare,cuptor electric,grill,10 moduri gatire.
Contra: Nimic.