Design
Functii
Cuptor
Pret
Calitate
User rating
Pros: Pretul este principalul atuu al acestui model, insa pe langa acesta produsul ofera si alte avantaje precum tava adanca, cuptorul care nu arde si coace uniform.
Cons: Dimensiune mai mica = cuptor mai mic.

Cand vine vorba de echiparea bucatariei, cred ca aragazul este cel mai important lucru pe care trebuie sa il cumparati. De ce? Pai, intr-o bucatarie, el este cel ami folosit obiect pentru ca la el gatiti, de aceea cred caar trebui sa va mobilati si aranjati bucataria in jurul aragazului. Culori, echipamente, aranjare si multe altele ar trebui sa aiba ca si punct de reper aragazul.

Un aragaz bun si foarte aratos este modelul FCGW53009 de la Hansa. Ca si culori o sa regasiti alb si negru, predominant alb ceea ce este foarte bine pentru ca se poate incadra in orice tip de bucatarie, chiar daca nu facem o reconstructie de la 0. Are un look modern si cu siguranta se va incadra in peisaj foarte usor. Modelul FCGW53009 este un aragaz care se alimenteaza cu gaz, atat plita cat si cuptorul. Are 4 ochiuri, unul mare, unul mic si doua normale si bineinteles siguranta. Panoul frontal este foarte bine explicat prin ilustratii si este foarte usor de folosit. Chiar si cei mai nepriceputi in ale bucatariei vor putea sa dea drumul aragazului si cuptorului, dar cu ajutorul sigurantei acest lucru va fi imposibil pentru copiii mici.

hansa1

Cuptorul are o capacitate de aproape 60 de litri, mai mult decat incapator. Fie ca o sa vreti sa faceti un pui intreg sau doar niste cartofi copti, acest cuptor nu o sa va lase la greu. De asemenea, functia de iluminare a cuptorului o sa va ajute atunci cand sunteti in dubii daca mancarea mai trebuie sau nu lasata. Iluminand cuptorul o sa aveti o vedere clara asupra mancarii.
Ca si accesorii pentru cuptor, aragazul Hansa FCGW53009 vine cu doua tavi, una mai adanca si una plata dar si cu un gratar pe care il puteti folosi foarte bine pentru carne, pizza si multe ale mancaruri.

Ca si dimensiuni, aragazul are 50 de cm latime, 85 lungime, 60 in adancime si o greutate de 35 de kg, deci nu cred ca o sa aveti probleme cu asezarea lui la dumneavoastra in bucatarie. Ca o concluzie, aragazul Hansa FCGW53009 este potrivit pentru orice bucatarie, are un look modern si dimensiuni medii. Are 4 ochiuri in diferite marimi, plita fiind emailata, are un cuptor incapator care vine cu diverse accesorii precum tavile si gratarul dar si cu abilitatea de a se ilumina. Pretul este principalul avantaj al acestui model, de doar 800 de lei, iar garantia inclusa este una pe 24 de luni.