Aspect
Dotari
Capacitate
Accesorii
Pret
User rating
Pros: fiabil, dimensiuni mici, cuptor cu capacitate destul de mare, siguranta pentru arzatoare, accesorii incluse
Cons: fara capac, un aspect banal, fara spatiu de depozitare si fara aprindere electrica sau iluminare

De foarte multe ori mi s-a intamplat sa fiu intrebat de cunoscuti sau de rude despre anumite aparate electrocasnice si cu precadere despre aragazuri, iar acest lucru se datoreaza faptului ca am lucrat in acest domeniu in trecut si cum se spuen, stiu anumite “secrete”.

aragaza hansa3-2Daca sunteti in cautarea unui aragaz ieftin cu siguranta nu va intereseaza foarte multe aspecte la el in afara pretului, dar probabil ca nu ar strica sa aflati si cateva informatii suplimentare despre respectivul model sau macar despre compania producatoare.

Pentru cei care nu stiu, Hansa este o companie de origine nemteasca care a intrat relativ nou pe piata din Romania cu produse electrocasnice de calitate medie la preturi excelente. Aragazul Hansa FCGW50003011 este in acest moment cel mai ieftin aragaz comercializat de cel mai mare magazin online din Romania, iar acest lucru se datoreaza reducerii de care beneficiaza in acest moment ().

Acest model de aragaz este unul simplu, perfect pentru cei care nu-si doresc un aragaz complicat cu foarte multe functii ci doar unul la care sa poata gati. Legat de aspect se poate spune ca este un aragaz tipic de culoare alba, finisaje normale pentru un aragaz ieftin. Un lucru interesant sunt dimensiunile sale, in special latimea sa care este de 50 cm, deci poate fi amplasat si in spatii mai inguste ocupand astfel mai putin loc in bucatarie.

Un alt aspect un pic cam ciudat este faptul ca la acest model de aragaz cei de la Hansa au renuntat la capac, lucru care nu l-am mai intalnit si la alte modele.

Alimentarea se face pe gaz si ca oricare alt aragaz normal se poate conecta si la butelie. Numarul arzatoarelor este de 4 dintre care hansa4-2avem un arzator mare, unul mic si doua normale, exact ca la majoritatea modelelor prezent pe piata in acest moment. Cum normele UE nu mai permit de mult comercializarea aparatelor de gatit fara ca acestea sa dispuna si de siguranta, Hansa FCGW50003011 este dotat cu dispozitiv de siguranta.

Cuptorul este si el alimentat pe gaz, are o capacitate de 58 l, usa cuptorului dispune de doua straturi de geam, iar interiorul sau este din email, material foarte usor de curatat. In cuptor veti gasi o tava adanca si o tava plata + un gratar.

Concluzie

Aragazul Hansa FCGW50003011 se potriveste de minune celor care stau in chirie, celor care locuiesc singuri sau cuplurilor tinere care gatesc mai rar si in cosecinta nu au nevoie de un aragaz de familie. Este potrivit studentilor sau celor care sunt la primul lor loc de munca si nu au un buget prea mare. Este un aragaz fiabil ce ofera un randament foarte bun si daca este sa ne raportam la pretul pe care il are acum, fapt ce ii aduce si titlul de cel mai ieftin aragaz, atunci cu siguranta merita recomandat.