Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Cuptor
User rating
Pros: Cuptor electric | Consum redus de energie | Pret foarte mic

Aragazul Hansa FCEW 53001 este probabil la ora actuala cel mai ieftin aragaz electric de pe piata iar acest lucru se datoreaza in principal reducerii de 15% de care beneficiaza la care se adauaga si bonusul de inca 20% pe un CardCadou.

Principalul avantaj al acestui model este faptul in sine ca este un model complet electric, cu 4 arzatoare (doua mari – normale si doua mai mici) si cu un cuptor electric ce va face gatitul la cuptor extrem de usor pentru ca acesta se va incalzi uniform si astfel veti scapa de cea mai des intalnita problema la cuptoarele cu ardere (cand cuptorul ardea mai tare in spate sau in lateral – de obicei, facand ca gatitul sa nu mai fie asa placut mai ales dupa ce scoteai de la cuptor un fel de mancare ars intr-o poarte si crud in alta). Cu un cuptor electric lucrurile devin extrem de simple si gatitul va fi din nou unul cu zambetul pe buze – garantat!

Cuptorul dispune de o capacitate totala de 69l, usa acestuia are 2 straturi de geam, la interior veti gasi o tava adanca pe care o veti putea utiliza ori de cate ori veti avea nevoie sa gatiti ceva delicios si rapid la cuptor, iar daca va ganditi cumva la consumul de energie electrica va spun ca acesta este unul destul de mic datorita clasei de energie A-20%.

Plita este una emailata si datorita arzatoarelor electrice va fi usor de intretinut (acelasi lucru il putem spune si despre cuptor).

Dimensiunile aragazului sunt cele ideale pentru un spatiu nu foarte generos (cum este cazul in majoritatea locuintelor), 85 cm inaltime, 50 cm latime si 60 cm adancime. Design-ul este unul simplu, culoarea de alb in combinatie cu negrul de la cuptor a dat intotdeauna bine la un aragaz, iar daca ne gandim la pret si la cat de mic este acesta (mai putin de jumatate fata de un aragaz similar) nu cred ca mai era nevoie de alte specificatii.

Concluzii si pareri

Aragazul Hansa FCEW 53001 este ideal pentru tineri care nu gatesc in mod exagerat si care isi doresc o unealta rapida si eficienta cu care sa-si prepare intr-un mod cat mai sanatos mancarea. Pretul sau reprezinte un avantaj major fata de alte modele si de aceea il recomand cu placere.