Design
Functii
Specificatii
Pret
Pareri
User rating
Pros: O plita pe gaz foarte fiabila, rezistenta, nu se zgarie usor, protectie de silicon. Usor de demontat si curatat. O recomand.
Cons: Atentie la design, versiunea pe negru nu o recomand, e mult mai greu de intretinut, e mai mult pentru aspect.

Daca esti pasionat de gatit cu siguranta stii deja ca un bucatar bun are nevoie si de ajutor in bucatarie. Iar aici nu ma refer doar la ajutor uman, adica de un ajutor de bucatar, ci mai mult la ajutorul diverse electrocasnice si gadget-uri care ii ajuta sa faca niste mancaruri delicioase. Bineinteles, experienta si priceperea isi spun mereu cuvantul in bucatarie, dar faptul ca ai diverse obiecte care sa iti faca viata mai usoara nu este un lucru deloc rau. Poti castiga foarte mult timp in bucatarie, care este esential de multe ori.

Un tip de electrocasnice foarte bune care ar trebui sa se regaseasca in fiecare locuinta sunt plitele incorporabile. Chiar daca poate pentru unii este un efort financiar, adevarul este ca sunt foarte bune, iar calitatea are costurile ei. Un model foarte interesant si care nu are un pret atat de mare este Hansa BHGW63111035, o plita pe gaz care are 4 arzatoare de dimensiuni diferite si care arata foarte bine. Este facuta din sticla termorezistenta de culoare alba si are urmatoarele dimensiuni: 4 x 60 x 51 cm. Alimentarea este pe baza de gaz iar butoanele se afla in partea frontala a plitei. Modelul acesta vine cu un arzator mare, unul mic si doua de cam aceeasi dimensiuni, cum sunt in general plitele incorporabile dar si marea majoritate a aragazelor normale.

res_3a495ffcf06aca5fea913dd2296f4b78_full

Puterea arzatorului mic este de 1 kW, in timp ce puterea arzatoarelor normale e 1.8 kW fiecare. Arzatorul cel mare este un arzator de tip WoK si are o putere de 2.8 kW, fiind cel mai puternic al plitei acesteia. Materialul din care sunt facute gratare este fonta, deci puteti sa stati linistiti pentru ca e o plita de calitate. Este foarte usor de folosit, ca un aragaz normal, pentru ca butoanele au in jurul lor diverse imagini care sa va arate care buton reprezinta care arzator si de asemenea un indicator de putere pentru fiecare. Totusi, chiar daca este usor de folosit, are si un sistem ed siguranta deci nu trebuie sa va faceti griji atunci cand copii sunt prin bucatarie.

In concluzie, daca vreti sa va cumparati o plita incorporabila de calitate, cu siguranta trebuie sa luati in considerare Hansa BHGW63111035, un model foarte bun care are 4 arzatoare de dimensiuni diferite, este construita din materiale foarte bune, are un design modern, are alimentare pe gaz si aprindere electrica dar are si gratar si bineinteles siguranta pentru a sta fara griji legat de copii.