Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Capacitate
User rating
Pros: Un cuptor simplu, l-am luat pentru a incalzii mancarea la serviciu. Suntem foarte multumiti de el.... Face si popcorn foarte bine. O firma de care suntem multumiti. PRO:: Cel mai bun raport calitate/pret.
Cons: Nu are functii suplimentare

Pentru cei care isi doresc un cuptor cu microunde ieftin si bun din punctul meu de vedere, la ora actuala, Hansa AMG17M70VH este cea mai buna solutie. De ce spun acest lucru? In primul rand este cel mai ieftin cuptor cu microunde pe care il puteti gasi pe piata (este inclus intr-o promotie speciala, deci are pretul redus destul de mult) si in al doilea rand ofera strcitul necesar. Cu o capacitate de 17 l, o putere de 700w, un panou mecanic cu timer, 6 trepte de putere si semnal sonor pentru a va anunta cand s-a terminat procesul de incalzire ales, consider ca este un cuptor perfect pentru cei ce vor sa-si incalzeasca rapid o portie de mancare ori sa-si faca o punga de popcorn, etc.

cuptor hansa

Opinie clienti:

Un cuptor simplu, l-am luat pentru a incalzii mancarea la serviciu. Suntem foarte multumiti de el…. Face si popcorn foarte bine. O firma de care suntem multumiti.
PRO:: Cel mai bun raport calitate/pret.