Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Cel mai mare producator din lume. Compresor Gree, Inverter, functii inteligente, pret redus, extrem de silentios, design superb, kit de instalare inclus.
Cons: Clasa A la eficienta energetica, se putea si mai bine, un A+.

Aparatele de aer conditionat Gree au inceput sa fie comercializate in masa si la noi in tara de cativa ani, insa cresterea semnificativa am observat-o incepand cu anul 2014 de cand a intrat in vigoare si legea UE care nu mai permite comercializarea AC-urilor fara Inverter.

Compania Gree Electric este la ora actuala cel mai mare producator de aparate de aer conditionat din lume. Cu sediul la Zhuhai, China, compania fondata in anul 1991 exporta aparate de aer conditionat in toate tarile din lume.

Modelul Gree Change GWH12KF se numara printre cele mai ieftine produse de Gree Electric si disponibil pe piata din Romania. Acesta face parte in acest moment si dintr-o campanie promotionala unde are pretul scazut semnificativ (Vezi pretul special si oferta AICI).

Design

Spre deosebire de alte modele din gama sa, Gree Change GWH12KF are un aspect placut, modern ce se potriveste cu siguranta noilor tendinte. In primul rand unitatea interioara are o forma superba, dimensiuni mai mici un pic fata de cele clasice, liniile de design arata clar ca de design-ul aparatului s-a ocupat un specialist in domeniu. Logo-ul Gree este amplasat central, afisajul este in partea dreapta sub muchie pentru a putea fi vizibil utilizatorului din orice unghi ar privi.

Telecomanda este simpla, se aseamana cu alte modele de la aparate OEM care astfel realizam ca sunt produse cel mai probabil in fabrica celor de la Gree.

19098-aparat_aer_conditionat_gree_2012_change

Specificatii tehnice

Acest model dispune de o capacitate de 12000 BTU si este capabil sa raceasca in zilele calduroase apartamente de 2 camere, garsoniere, birouri, spatii comerciale, case sau camere de hotel. Datorita celei mai noi tehnologii Inverter aparatul are un consum anual redus si este clasificat cu clasa A pentru consum.  In plus, in modul stand by consuma acum cu pana de 5 ori mai putin fata de modelele clasice de AC-uri.

*Nota – Acest model dispune de kit de instalare inclus in pret (3 ML)

Functiile speciale de care dispune il fac un pic mai special fata de celelalte modele, aparatul remarcandu-se cu:

  • Dezumidificare
  • Night mode
  • Cold Air Prevention
  • Self Diagnosis
  • Turbo
  • Auto Restart

Filtrul este unul normal antibacterian si antipraf. Nivelul de zgomot insa este unul extrem de placut auzului, doar 26 dB la unitatea interioara, ceea ce-l face printre cele mai silentioase aparate de aer conditionat de 12000 BTU ce se vinde in Romania.

Concluzii

Acest model al celor de la Gree Electric se numara printre aparatele de aer conditionat favorite si pe care il voi recomanda tuturor. Compresorul Gree ce dispune de tehnologia Inverter, design-ul superb, consumul scazut si nivelul de zgomot extrem de redus si in final, dar in in cele din urma, pretul extrem de bun, fac ca acest aparat sa fie unul ce isi merita cu prisosinta fiecare leu.

Acest aparat este la promotie AZIVezi pretul special si oferta AICI