Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Consum redus de energie, complet incorporabila, inox, pret redus.
Cons: Doar 45 cm latime, capacitate mai mica fata de alte modele.

Cu siguranta atunci cand vedem ca s-a strans un morman de vase pentru spalat, fie ca dupa o petrecere sau o cina in familie, cu totii ne gandim cum sa scapam mai repede de aceasta sarcina cam neplacuta. Ei bine, solutia este acum la indemana oricui numai ca nu o consideram o prioritate cum este masian de spalat rufe sau aragazul, insa si masina de spalat vase cred ca ar trebui sa fie in vederile noastre si considerata o prioritate deoarece avantajele pe care aceasta el aduce sunt destul de importante.

In primul rand sa ne gandim la timpul pe care l-am putea economisi daca am avea o masina de spalat vase precum e Electrolux ESL4200LO, acest timp pe care in mod normal l-am pierde spaland vase l-am putea utiliza facand altceva mai frumos, precum sa ne uitam la un serial cu cei dragi, sa ne plimbam sau pur si simplu sa ne relaxam.

Acest model de la Electrolux se numara printre cele mai apreciate masini de spalat vase incorporabile din Romania, in plus pretul acesteia este unul foarte bun in acest moment datorita unei promotii limitate.

electrolux1

Despre design nu se poate spune prea multe lucruri, dat find ca acest model este unul incorporabil, insa putem spune ca are culoarea gri, o latima de 45 cm si ca este confectionat din inox. ESL4200LO dispune de o capacitate pentru 9 seturi de vase, are 5 programe speciale pentru spalat.

In ceea ce priveste clasa de energie aceasta este A, atat pentru spalare cat si pentru uscare, astfel putem spune ca are un consum redus de energie, insa si unul de apa.

Tinand cont ca avem de a face cu un produs nou, acesta vine dotat si cu cateva tehnologii ce fac sa se deosebeasca de alte modele din clasa sa:

– sistemul termoeficient – un sistem prin care apa este pastrata la o temperatura optima pentru spalare rapida

– sistem de oprire apa – in cazul unei defectiuni acest sistem sisteaza automat alimentarea cu apa

Video Review: