Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Inverter cu A+, filtru HEPA cu carbon activ, functii speciale, pret redus
Cons: Nivel zgomot un pic cam mare

Electrolux este una dintre cele mai cunoscute companii de electrocasnice din lume si a doua companie producatoare la nivel mondial dupa Whirlpool. Suedezii au lansat gama de aparate de aer conditionat in urma uc multi ani in urma, iar acestea sunt considerate drept unele dintre cele mai fiabile de pe piata. Acesta este si cazul modelului Electrolux EPI12LEIW Inverter, un model nou lansat ce dispune de cea mai noua tehnologie Inverter disponibila. Acest model este clasificat cu clasa A+ pentru consumul de energie, iar pretul sau in acest moment este la reducere (Vezi pretul special si oferta AICI).

Design & Specificatii tehnice

Aparatele de aer conditionat Electrolux au un design aparte inspirat din seria de electrocasnice ale companiei. Unitatea interioara are un aspect elegant datorita designului simplist cu finisaje simple, linii rotunjite si cu o nuanta de alb inchis pentru a nu iesi prea mult in evidenta. Afisajul cat si logo-ul companiei sunt amplasate central.

Telecomanda arata la fel de bine ca si unitatesa interioara, este simpla, cu culturi drepte si la fel de eleganta.

elec2

Capacitatea aparatului este de 12000 BTU, clasa de energie este A+, filtrul de particule este unul performant HEPA ce dispune de carbon activ pentru a inlatura cat mai eficient microbii si pentru a improspata aerul. Compresorul dispune de tehnologia Inverter si pe langa asta si de 4 trepte de ventilare, lucru ce face ca aparatul sa devina mult mai eficient (majoritatea aparatelor dispun de doar 3 trepte de ventilare).

Printre functiile de care dispune se numara si functii normale de ventilare, dezumidificare sau incalzire la care se mai adauga si cateva speciale, una dintre ele specifica acestui model: Follow Me – activand aceasta functie aparatul va raci mai puternic in locul unde este telecomanda (presupunanda ca acolo va aflati si dvs.) urmarind tot timpul. Alte functii speciale sunt auto-restart, autodiagnoza si sleep mode.

Nivelul de zgomot produs de unitatea interioara este unul acceptabil, de 56 dB, insa poate fi redus pe o perioada determinata prin activarea functiei Sleep Mode.

Concluzii si Pareri

Electrolux este un brand foarte cunoscut si apreciat pentru produsele sale, iar aparatele de aer conditionat se numara si ele printre produsele ce se bucura de succes si apreciere din partea utilizatorilor care sunt de parere ca acets emodele sunt fiabile, economice si elegante. Eu personal il recomand celor care isi doresc un model de aer conditionat de firma care isi respecta promisiunile facute catre clienti.