Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Calitate
User rating
Pros: Un produs excelent din mai toate punctele de vedere, clasa energetica A++, afisaj LED, coacere uniforma, design modern, pret bun.
Cons: Nimic.

Impatimitii gatitului cu siguranta viseaza la un cuptor incorporabil in care sa gateasca cele mai delicioase mancaruri pentru familie si persoanele iubite. Cu foarte multe functii si tehnologii avansate orice limitari pe care poate le-ati avut inaintein ceea ce priveste gatitul au fost ridicate iar acum imaginatie voastra poate sa zburde in libertate. Modelul EOC5651BOX de la Electrolux este un cuptor incorporabil de calitate, modern si usor de utilizat chiar si pentru persoanele care nu cocheteaza cu arta culinara.

Electrolux EOC5651BOX are o alimentare de tip electric si o capacitate de 74 de litri, ceea ce inseamna ca puteti gasi absolut orice in acest cuptor incorporabil. Interfata cu afisaj de tip LED si butoanele push-up face ca acest cuptor sa fie usor de utilizat dar in acelasi timp este si sigur pentru copii mici. Acum, hai sa trecem la partea mai interesanta si sa va spun cate ceva despre functiile si programele pe care acest cuptor incorporabil le are si pe care si voi o sa le puteti folosi daca decideti sa il achizitionati.

Electrolux EOC5651BOX

Avand incalzire atat inferiora, cat si superioara, mancarea dumneavoastra se va gati uniform iar functia de incalzire rapida o sa va salveze de foarte mult timp. Nu mai trebuie sa asteptati minute intregi pentru cuptorul vechi sa se incalzeasca. Ventilatorul pozitionat la capatul cuptorului va ajutala incalzirea si gatirea mancarii in mod uniform oriunde s-ar afla, fara sa mai inghesuiti mancarea intr-un anumit loc pe tava. O alta functie importanta face ca aerul cald sa ramana mereu in interiorul cuptorului facand usa din sticla sa aiba maxim 20 de grade si astfel sigura la atingere.

Timer-ul va permite sa setati o anumita ora la care cuptor sa porneasca dar si o ora cand acesta sa isi termine saricinile. Cu ajutorul acestui timer va puteti asigura ca atunci cand ajungeti acasa de la munca mancarea sa fie deja calda si perfecta pentru mancat. Functia de autocuratare pirolitica va elibereaza de una dintre cele mai obositoare sarcini iar acum va puteti bucura de timpul castigat gatind mancaruri delicioase sau in orice alt mod doriti.

In concluzia, cuptorul incorporabil Electrolux EOC5651BOX este un must-buy avand aproape 10 functii si programe printre care: decongelarea, treapta pentru pizza, modul prin care usa va ramane mereu rece pe exterior, reglarea electronica a temperaturii si multe altele. Un consum de energie de doar 0.89 kW pe ora si avand dimensiunile de 60 de cm in lungime, 60 in latime si 57 adancime, cuptorul este potrivit pentru orice bucatarie.