Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Cuptor
User rating
Pros: Un cuptor perfect. PRO:: Este foarte spatios, modul de folosire simplu, calitatea materialelor si nu in ultimul rand coace foarte bine.
Cons: CONTRA:: Putin cam zgomotos ventilatorul din spate cand se foloseste convectia.

Pentru familiile pretentioase intotdeauna am recomandat aparatele electrocasnice incorporabile, arata extrem de bine, se pot monta in locuri mai putin accesibile unui aparat electrocasnic clasic si nu in ultimul rand, acestea sunt mai performante. Ce-i drept si pretul lor este pe masura, insa daca aveti ocazia sa prindeti o oferta buna cum e Black Friday sau alta campanie similara veti vedea ca se merita pe deplin.

Cuptorul incoporabil Electrolux EOA3400AOX  este unul electric (si extrem de eficient), dispune de un design premium caracteristic produselor Electrolux, de o capacitate XL (74 de l) ceea ce il recomanda pentru adevaratii chefi ai bucatariei care gatesc mai multe feluri de mancare in acelasi timp.

cuptor electrolux

In ceea ce priveste consumul de energie acesta este unul destul de redus find clasificat cu clasa A.

De mentionat si faptul ca fata de alte modele cu preturi similare acesta dispune de afisaj LED, de 8 functii speciale, timer, functie de autocuratare, ventilator si grill.

Opinie clienti:

Un cuptor perfect.
PRO:: Este foarte spatios, modul de folosire simplu, calitatea materialelor si nu in ultimul rand coace foarte bine.
CONTRA:: Putin cam zgomotos ventilatorul din spate cand se foloseste convectia.