Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Calitate japoneza. Brand cu istorie de 91 de ani, fabrica proprie. Inverter A+, functii speciale, pret redus, foarte silentios.
Cons: Unele functii nu sunt asa utile cum se vor a fi.

Despre aparatele de aer conditionat Daikin am mai scris, compania japoneza care fabrica piese si aparate de aer conditionat inca din 1924 se afla printre cele mai apreciate companii de profil din lume la ora actuala.

Modelul Daikin FTXV25AB-RXV25AB reflecta cel mai bin calitatea japoneza a produselor marca Daikin. Un aparat de aer conditionat fiabil, economic si silentios. Pretul sau este in acest moment redus foarte mult in cadrul unei campanii promotionale (Vezi pretul special si oferta AICI).

Design

Aspectul unui aparat electrocasnic este unul important in ziua de azi, insa nu cred ca ar trebui sa fie cel care dicteaza achizitia unui produs. Daikin FTXV25AB-RXV25AB este un model cu un design slim pentru unitatea interioara, avand doar 18 cm adancime (probabil unul dintre cele mai inguste unitati interioare de AC). Liniile de design sunt imbinate clasic vs modern, o dunga mai deschisa la culoare delimiteaza unitatea de split, pe aceasta dunga avem disponibil afisajul LCD discret. Telecomanda are marime normala, display normal, este un pic mai rotunjita fata de alte modele si se aseamana cu cea a unui televizor.

daikin

Specificatii tehnice

Cei 9000 BTU disponibili pe acest aparat sunt suficienti pentru a raci/incalzi o garsoniera, o camera de hotel, un spatiu de birou sau unul comercial. Datorita tehnologiei Inverter impusa obligatoriu de CE incepand cu 2014, acest model este clasificat cu clasa A+ pentru consumul redus de energie la functia de racire.

Un avantaj in plus fata de alte aparate de aer conditionat il reprezinta nivelul scazut de zgomot al unitatii exterioare, asta pe langa cel foarte scazut al unitatii interioare, pe scurt avem de a face cu un model de aer conditionat extrem de silentios.

Ca si functii speciale cei de la Daikin vin in intampinare cu “modul putere” sau cum il cunoastem cu toti butonul Turbo. Aceasta functie permite ca in zilele caniculare aparatul sa poata ajunge la temperatura dorita intr0un timp mult mai scurt decat in mod normal.

O alta functi utila este cea de programare a aparatului pentru a porni sau a-l opri la o anumita ora (durata maxima 24 de ore). Pe langa aceste functii mai gasim si altelele, unele mai utile altele nu prea, insa depinde de fiecare utilzator in parte. Dintre ele amintesc: purificare, ventilatie si dezumidificare.

Concluzii

Argumentele PRO achizitiei acestui model sunt clar mult peste cele CONTRA, insa depinde de fiecare utilzator in parte de ceea ce are nevoie.

Daikin FTXV25AB-RXV25AB este un model cu un aspect slim ce se potriveste stilului modern, are un consum redus de energie prin clasa A+, dispune de functii utile si are unul dintre cele mai scazute niveluri de zgomot, iar la toate acestea trebuie sa nu uitam ca se numara printre putinele aparate de aer conditionat cu brand propriu, fabrica proprie si de ce sa nu spunem, este un produs japonez.

Acest aparat se afla la reducere AZIVezi pretul special si oferta AICI