Design
Functii
Specificatii
Pret
Calitate
User rating
Pros: Coace uniform, consum mic, design modern, raport calitate/pret excelent
Cons: Deocamdata nimic

Cuptorul incorporabil de la Whirpool reprezinta una dintre achizitiile pe care trebuie sa le faci in cazul in care doresti ca bucataria ta sa arate ca desprinsa din revistele de profil. Cu un aspect extraordinar si cu functii pe masura, acest cuptor integrat reuseste sa se ridice la standarde greu de atins de catre alte branduri concurente. Pe de alta parte, asa cum au declarat si unii dintre utilizatorii acestui cuptor, discutam despre un gadget extrem de usor de folosit, in pofida modernismului pe care ni-l arata. Iata ca nu este nevoie sa fim complicati pentru a fi eficienti.
Desi nu vorbim despre o capacitate extraordinara, putand sa gateasca numai 22 litri concomitent, parand ca este facut special pentru Master candyChef, unde cantitatea nu conteaza, ci mai cu seama calitatea, cuptorul incorporabil de la Whirpool se dovedeste a fi un reprezentant de seama al brand-ului din care face parte. Astfel, acesta gateste la cele mai inalte standarde, avand ca functii principale urmatoarele: functia mentine cald, functia jet start, protectie copii (iata o functie extrem de importanta atunci cand vine vorba despre articole de bucatarie care pot fi, la un moment dat, extrem de periculoase), ceas si timer. Latimea sa de 60 cm permite oricarei gospodine sa gateasca pizza pentru intreaga familie, detinand si un suport rotund, cu un diametru de 25 cm., pentru a facilita acest lucru.
Sistemul 3D ne asigura ca microundele se vor distribui pe toata suprafata alimentului gatit, astfel incat sa nu existe portiuni negatite. Iata de ce spuneam ca acest cuptor incorpotabil de la Whilrpool este facut ca pentru Master Chef – pentru ca gateste cu grija, exact ca pentru profesionisti.
Desigur, un cuptor destinat profesionistilor va trebui sa aiba si un aspect exterior placut, iar asa cum mentionam la inceput, acesta arata intr-un mare fel, fiind confectionat din inox negru ce va pune in valoare orice bucatarie a bucatarului care se respecta pe sine dar ii respecta si pe ceilalti. Tot ce va ramane de facut este sa ii gasiti un loc in bucataria dumneavoastra si sa va bucurati de el. Un astfel de cuptor este facut sa reziste, asa cum mentioneaza toti cei ce au apelat la brand-ul Whirpool pana acum.
Asa ca, ori ca vrei sa gatesti o pizza sau poate o alta mancare mult mai prententioasa de atat, poti sa fii sigur ca nu vei da gres. Pofta buna!