Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Masina de spalat cu design modern, afisaj LCD, functii multiple, clasa de eficienta energetica A++, eco clean si un pret foarte bun.
Cons: Datorita componentelor digitale (afisaj, etc.) nu poate fi tinuta in baie sau in zone cu umezeala constanta.

Masina de spalat rufe este acel obiect din casa fiecaruia de care, in zilele noastre, pur si simplu nu ne putem lipsi. Fie ca discutam despre cele semi automate sau chiar despre cele perfect automate, nu ne putem imagina viata fara un asemenea obiect in casele noastre. Ca de obicei, cei de la Beko nu inceteaza sa ne uimeasca prin calitatea de care dau dovada, atunci cand aduc un produs nou pe piata. De data aceasta vom discuta despre masini de spalat dintr-o gama ce se numeste Beko Smart Blue Line, masini de spalat ieftine si eficiente daca este sa privim raportul calitate – pret.
Ce au masinile de spalat din aceasta gama atat de special? In primul rand, asa cum le spune si numele, discutam despre o serie formata din Beko-WMB-71643-PTE-Frontlader-Waschmaschine-2cinci modele, care inglobeaza anumite trasaturi ce le diferentiaza de alte masini de spalat ale vremurilor noastre. Ca si trasatura distinctiva este lumina albastra prezenta in interiorul cuvei ce induce o atmosfera placuta, insa este si deosebit de utila, pentru ca ea functioneaza pe toata durata ciclului de spalare, astfel incat sa putem sa vedem ceea ce se intampla in interior fara nicio problema. Aceeasi lumina albastra anunta schimbarea intre programele de functionare. Ceea ce este cu adevarat extraordinar la aceste masini de spalat din gama Beko Smart Blue Line este ca, prin functiile lor caracteristice, au grija de utilizator, exact ca o mama responsabila. Astfel, programele de functionare favorizeaza ba sensibilitatea la detergent a unor persoane, avand proprietati anti alergice, ba tesaturile firave, ba mediul inconjurator prin Eco Clean, si nu numai!
Si pentru ca am mentionat despre funtia Eco Clean, iata ca adaugam faptul ca masinile de spalat rufe din aceasta gama au o clasa energetica de A++. Aceleasi masini de spalat ofera o viteza de centrifugare extraordinara, ceea ce ajuta la o mai buna curatare a calcarului de pe rezistente cu de pana la 40% mai bine si mai exact de pana la 100 ori mai rapid.
Ce altceva ar trebui sa mai stim despre masinile de spalat rufe din gama Beko: incarcare frontala, LCD, aproximativ 1200 rotatii pe minut, 6 kg de incarcare, program de prespalare, program de bumbac, program destinat sinteticelor, sistem de siguranta pentru copii, programe pentru extra clatire.
Iata una dintre acele variante ieftine si bune. De asemenea, pentru ca in Romania exista chiar si service Beko, ne putem declara in siguranta daca cumva ni se intampla vreo nenorocire.