Design
Siguranta
Specificatii
Pret
Cuptor
User rating
Pros: Cel mai bun raport calitate-pret! Este al 3-lea produs cumparat de la emag, toate fiind calitativ excelente si cu preturi convenabile Coace bine, lumina cuptor, rotisor, grill functioneaza ireprosabil toate functiile, schimbarea injectoarelor pt butelie se face usor cu cheie adecvata(injectoarele pt butelie sunt incluse in pachet).
Cons: la copt si rotisat prin spatiul de aerisire al cuptorului, aburul fierbinte si grasimea se depun orisicat l-ai proteja iar accesul la curatat este f greu. Trebuie demontata partea din spate, in rest este ok.

Daca sunteti in cautarea unui aragaz de marime mai mare, de calitate si la un pret corect, atunci va recomand cu caldura modelul celor de la Beko, anume CSG-62110dw, acesta este un aragaz cu o latime de 60 cm si se pliaza de minune unei familii mai numroase sau uneia careia mancare calda zi de zi este o placere, avand un spatiu mai mare pentru plita cat si pentru cuptor este evident ca se poate gati mai usor o cantitate mai mare de mancare.

Aragazul este pe gaz, atat plita cat si cuptorul, dispune de 4 arzatoare de diferite dimensiuni (mari, mijlocii si mici), timer, iluminare, siguranta si aprindere electrica. Cuptorul dispune de grill si rotisor, in plus ca si accesorii vine cu gratar si tava. Sub cuptor aveti un spatiu de depozitare pentru tigai sau alte tavi ori ustensile necesare.

Pretul sau la momentul actual este unul redus insa cu siguranta de Black Friday 2014 la eMAG are toate sansele ca pretul sa fie unul si mai mic.

beko

Opinie clienti:

Coace bine, lumina cuptor, rotisor, grill, aprindere functioneaza ireprosabil toate functiile, schimbarea injectoarelor pt butelie se face usor cu cheie adecvata(injectoarele pt butelie sunt incluse in pachet). Foarte multumit si sunt client fidel emag.
PRO:: Coace bine, lumina cuptor, rotisor, grill functioneaza ireprosabil toate functiile, schimbarea injectoarelor pt butelie se face usor cu cheie adecvata(injectoarele pt butelie sunt incluse in pachet). Foarte multumit si sunt client fidel emag