Design
Functii
Cuptor
Pret
Calitate
User rating
Pros: Dimensiuni mici 50x50, pret bun, grill, rotisor, siguranta pentru copii, capac de sticla
Cons: Un singur inconvenient datorita faptului ca are dimensiuni mai mici si cuptorul e mai mic, astfel daca vreti sa gatiti o cantitate mai mare la cuptor va fi mai dificil.

Am invatat pe calea cea grea ca un aragaz care nu e performant iti poate face viata un calvar, in special daca stai mult prin bucatarie. Pentru a avea o viata mai usoara si pentru a face din gatit o activitate pe care sa o faci cu placere si nu doar pentru a avea ceva de pus pe masa ai nevoie sa investesti in diverse aparaturi si ustensile. In ultimul timp au aparut foarte multi roboti de bucatarie care fac o mare parte din treaba pentru noi, dar nu despre asta vreau sa va vorbesc astazi, ci despre aragazul Arctic UAG5512DTTL.

Acest model de aragaz de la Arctic este unul cu aprindere electrica si are si cuptor incorporat. Are 4 ochiuri, de la mic la mare, si ceea ce mi se pare cel mai fain este capacul de sticla care se pune peste ochiuri pentru siguranta. Este perfect in special daca aveti copii mici prin casa. Mai mult de atat, aragazul Arctic UAG5512DTTL mai vine cu o masura de siguranta. Atunci cand ochiul se inchide accidental, tehnologia Safety Plus va opri alimentarea cu gaz pentru a indeparta orice posibil pericol. Aprinderea se face usor, regland manerul pentru ochiul pe care vreti sa il aprindeti la puterea necesara si apasand pe butonul care va trimite gaz si aprinde flacara. De inchis este si mai usor, doar rotind manerul in pozitia de inceput, care este prima de sus.

aragaz-arctic

Poatea cea mai interesanta parte a oricarui aragaz este cuptor. De ce? Pentru ca toata lumea stie sa il foloseasca. Pui mancare in cuptor, setezi nivelul la care vrei sa gatesti mancarea(echivalentul gradelor la alte aragaze) si astepti. Mancarea o sa fie mereu delicioasa daca o prepari putin inainte, dar nu trebuie sa calesti sau sa fierbi nimic. Dar asta nu e tot. Modelul de la Arctic vine in ajutorul nostru cu optiunea de rotisor. Perfecta pentru atunci cand esti prea obosit sa gatesti. Ai pus puiul la rotisor si trebuie doar sa mai astepti. Functia de timer te ajuta sa nu uiti de mancarea din cuptor si astfel nici nu o sa se arda niciodata. Pe langa rotisor aveti la dispozitie si grill-ul. Aragazul are un arzator in partea superioara care trimite caldura si astfel gateste foarte bine carne, legume sau orice altceva vrei sa faci pe gratar. Asta inseamna ca nu mai trebuie sa incingi gratarul de afara de fiecare data cand vrei sa gatesti ceva si de asemenea este mult mai usor sa mancam sanatos.

Daca vreti sa puneti mana pe modelul Arctic UAG5512DTTL trebuie sa stiti ca are urmatoarele dimensiuni: 85x50x50. Probabil incape in orice bucatarie. Are un aspect modern, totul fiind de culoare alba cu exceptie usii cuptorului care este neagra. Vine cu un capac de sticla pentru cele 4 ochiuri pentru o protectie marita. Cuptorul are diverse functii speciale cum ar fi grill-ul, rotisorul dar si timer-ul care te ajuta sa nu arzi mancarea. Alimentarea este pe gaz iar aprinderea este una electrica. Un aragaz foarte bun care o sa faca din gatit o activitate placuta.