Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: O masina de spalat rufe ieftina dar cu dotari bune. Avantaje: este SLIM, are clasa A+, 15 programe si este fiabila + garantie locala
Cons: Design clasic, nu are programe speciale, doar 800 rpm.

Masinile de spalat rufe de la Arctic se numara printre putinele care au o traditie romaneasca in spate. Pana si pretul pe care il practica cei de la Arctic pentru electrocasnicele lor tradeaza faptul ca acestea apartin unei companii romanesti. Masinile de spalat Arctic au demonstrat de-alungul timpului ca nu sunt doar masini de spalat ieftine ci sunt si fiabile, dar si rezistente. Eu personal detin o masina de spalat Arctic care implineste in februarie anul viitor 10 de ani de zile, practic si-a depasit cu vreo 3 ani perioada de viata estimata de producator, dar masina nu a avut nici cea mai mica problema si functioneaza perfect in continuare.

Modelul Arctic EF5800A+ este un model ieftin care se preteaza de minune unui cuplu tanar sau unei familii cu un copil mic. Spun asta datorita faptului ca masina are o capacitate standard de 5kg pentru rufe si o viteza de 800 rpm, ceea ce face ca cei care au mai multe haine de spalat sa aibe o problema achizitionand un asemenea model, acestora le-as recomanda modelul de 7 kg si 1200 rpm: Arctic AFD7200A++

Cum am spus, daca nu spalati rufe in exces, acest model vi se potriveste cu siguranta, mai ales ca are si un avantaj ce consta in consumul mai redus al energiei (clasa A+) dar si al apei. Masina dispune de 15 programe pentru spalare dintre care amintesc cele speciale pentru bumbac, lana, sintetice sau delicate + un program rapid de 30 minute.

arctic

Ca si aspect, masina are un design clasic, alb, buton mare central de unde se poate controla practic mai toate programele. La interior avem un tambur din otel inoxidabil si cuva din polipropilena.

Dimensiunile masinii sunt mai reduse fata de alte modele: 84 x 60 x 41.5, find un model din gama SLIM, astfel ea poate fi amplasat cu usurinta si intr-o garsoniera sau in alte locuinte cu dimensiuni mai mici.

Nivelul de zgomot este unul normal de 61 dB pentru spalare si pana la 76 dB pentru stoarcere.

Clientii care au comandat si utilizat acest model au fost foarte multumiti de ea oferindu-i 4 stele din 5 posibile, un aspect ce trebuie luat in considerare din punctul meu de vedere pentru orice achizitie ce include electronice sau electrocasnice.