Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Culoarea inoxului (argintiu), pert foarte bun, capacitate mare, clasa A+, functii speciale.
Cons: Un singur compresor

Acest model de combina frigorifica se numara printre cele mai cautata si mai bine vandute din categoria sa de pret, care de altfel este unul excelent in acest moment dat fin ca beneficiaza de o reducere promotionala.

In momentul de fata nu se mai poarta electrocasnicele albe, clasice cum s-ar spune, gri-ul ce seamana cu inoxul este din ce in ce mai preferat de utilizatori si producatorii de elctrocasnice au inteles acest lucru iar in consecinta avem astfel de modele precum ANK326BS+, pe piata.

Acest model insa nu se remarca doar prin nuanta de culoare diferite de albul clasic ci si cu tehnologiile de tip Fast Freeze XL Zone sau Eco Buzz.

Combina frigorifica Arctic ANK326BS+ dispune de un volum total de 295l si este ok pentru o familie cu 2 copii, capacitatea frigiderului este de 205l, iar cea a congelatorului de 90l, acest adin urma find impartit in 3 compartimente. Arctic se numara printre primele companii care au adus pe piata din Romania produse electrocasnice cu un consum redus de energie si nici acum nu se dezice de acest lucru, acest model obtinand clasa A+.

arctic5523

In compartimentul dedicat frigiderului aveti la dispozitie 4 suporturi de usa, 3 rafturi din plastic, un sistem de dezghetare automat si un suport pentru oua.

Despre congelatorul nu se poate spune prea multe lucruri in afara ca dispune de o tava speciala pentru gheata si de un sistem manual de dezghetare (ca majoritatea combinelor frigorifice de pe piata).

Ce mi-a atras atentia in mod deosebit la aceasta combina pe langa faptul ca este argintie si cu un pret mic sunt functiile speciale pe care nu te astepti sa le gasesti la o combina relativ ieftina cum este aceasta. In primul rand functia de avertizare pentru usa deschisa, un sistem ce pe mine personal m-ar fi salvat de cateva ori pana acum daca il aveam montat si pe combina de acasa.  O alta functie este data de sistemul antibacterian ce mentine curata intreaga combina.

In ceea ce priveste zgomotul nu aveti de ce sa va faceti probleme, combina produce doar 42 dB daca e utilizata la capacitate maxima, ceea ce este sub media aparatelor electrocasnice dintr-o locuinta.