Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Tehnologii noi implementate de Arctic, consum redus de energie, dimensiuni mai mici - se poate amplasa si in locuri mai inguste sau cu tavan jos. Pret foarte bun.
Cons: Avantajele dimensiunilor mici pot fi considerate si dezavantaje in acelasi timp, capacitate mai mica pentru frigider si congelator.

Schimbarile in casa sunt aproape intotdeauna benefice, de aceea imi place foarte mult atunci cand cumparam mobila pentru casa sau diverse electrocasnice, cum ar fi combina frigorica. Toti visam la o combina cu multe functii inteligente, spatioasa, care face cafea si preferabil sa faca si de mancare, dar pana atunci va trebui sa ne multumim cu mai putin. Combina frigorica Arctic ANK245+ indeplineste destul de multe din condtiile pe care o persoana le poate avea. Sigur, poate nu face cafea sau de mancare, dar macar raceste destul de repede berea pentru meciul serii.

Combina este una moderna si arata foarte bine, avand doua compartimente mari. Partea superioara este destinata frigiderului iar partea de jos congelatorului. La randul lor si acestea sunt impartite in mai multe compartimente, dar hai sa le luam de sus in jos. Frigiderul are o capacitate neta de 142 l avand 3 compartimente unde puteti tine diverse alimente iar putin mai jos un compartiment special pentru legume si fructe. Pe partea interioara a usii o sa gasiti 3 rafturi, ultimul fiind mai inalt, perfect pentru sticle dar si pentru multe altele. Tot acolo o sa gasiti si suportul pentru oua.

arctic245

Ne mutam un pic mai jos si ajungem la congelator, care are un volum net de 87 de litri si este de asemenea impartit in 3 compartimente avand o capacitate de congela de 3.5 kg la 24 de ore. Combina frigorica Arctic ANK245 vine cu tehnologia Fast Freeze XL Zone ceea ce inseamna ca primul compartiment din congelator va ofera posibilitatea de a congela mai rapid diverse alminte sau orice altceva. Un exemplu bun ar fi atunci cand vin prietenii in vizita si nu aveti nici o bere la rece. Le puneti putin in partea superioara a congelatorului si intr-un timp record o sa va bucurati de o bere rece. Combina frigorifica vine echipata si cu o tava pentru gheata, un lucru destul de important pentru marea majoritate a persoanelor.

Daca modelul ANK245 de la Arctic va face cu ochiul trebuie sa stiti ca are urmatorele dimensiuni: 152.5 x 54 x 60 iar usile, care sunt reversibile, se deschid pe partea dreapta. Volumul net total este de 229 de litri iar consumul energetic este de 244 kWh pe an, intrand astfel in clasa de eficienta A+. Sistemul antibacterian si functia de Fast Freeze dar si pretul accesibil face din combina frigorica Artic ANK245 o optiune de luat in considerare daca ne gandim la raportul calitate-pret. Trebuie sa va aduc aminte si de consumul mic de energie pe care il are dar si de compartimentarea ideala pe care o are.