Design
Dotari
Pret
Nivel zgomot
Functii
User rating
Pros: Cel mai important lucru la aceasta combina frigorifica este legat de dimensiunile ei care o fac foarte utila celor care nu au spatiul prea mare la dispozitie, de asemenea si consumul redus de energie este un punct pozitiv ca si nivelul scazut de zgomot.
Cons: Partile mai putin bune sunt legate de functiile prea putine si de faptul ca are o capacitate mai redusa.

Daca sunteti ca si mine in cautarea unei combine de dimensiuni mai reduse datorita spatiului mic pe care il aveti la dispozitie, dar nu vreti s afaceti rabat de la calitate si nici de la ideea de combina frogorifica, atunci cred ca Arctic AK 245+ este ceea ce vi s-ar potrivi de minune.

Nu cred ca este nevoie sa mai spun ca Arctic este o companie romaneasca, dar insist asupra acestui lucru deoarece m-am saturat sa-i aud pe multi ca recomanda produse care nu sunt fabricate in Romania si asta doar de dragul de a spune ceva de rau despre un brand care a supravietuit multi ani si care alaturi de Dacia sau alte marci romanesti ar trebui sa fie cel putin aplaudate la scena deschisa si sustinute cumparand produsele de calitate pe care le scot pe piata.

AFB245-ak245Revenind la combina frigorifica Artcic AK 245+, aceasta are o dimensiune de doar 152,5 cm in inaltime, deci se poate amplasa si in locuri mai joase, doar 54 de cm latime si 60 cm adancime. Pot spune ca la aceste dimensiuni ar fi ideala pentru mine pentru ca locul unde imi doresc sa pun combina este unul destul de ciudat chiar daca este in bucatarie, el este pe colt si deasupra lui mai e ceva, iar inaltimea mai mica a combinei imi convine de minune.

Este adevarat ca eu nici nu am nevoie prea mare de o combina cu o capacitate mare ci una de nivel mediu care sa deserveasca doua persoane si posibil in viitorul apropiat si un copil. Frigiderul actual este plin doar pe timpul iernii cand nu prea imi vine sa merg la cumparaturi prea des si il umplu odata ca sa fiu sigur, dar chiar si asa nu cred ca am nevoie de prea mult spatiu la interior, iar cei 207 litri d ecare dispune AK 245+ consider ca ar fi mai mult decat suficienti pentru nevoile noastre. In plus, la o combina ai avantul de a avea congelatorul partitionat si cred ca foarte multa lume opteaza pentru o combina datorita acestui aspect + faptul ca congelatorul este amplasat jos, iar frigiderul sus, fapt ce te scuteste de cateva dureri de spate (mai ales vara).

Capacitatea congelatorului este de 62 l, iar cea a frigiderului de 145 l.

In ceea ce privest consumul de energie aceasta combina a fost incadrata in clasa de eficienta energetica A+, avand un consum anual de 218 KWh/an, ceea ce e foarte bine pentru ca astfel voi putea face economie deoarece frigiderul actual are un consum de 263 KWh/an, deci asta insemna ca voi plati mai putin la factura de energie care si asa este un pic cam mare uneori.

Nu este o combina frigorifica fancy si de aceea nu dispune de prea multe functii suplimentare, insa are functia de congelare rapida si sistem dezghetare automata.

Datorita faptului ca nu este o combina mare si nu consum nici prea multa energie electrica, nici nivelul de zgomot nu este prea mare, doar 40 dB atunci cand functioneaza la putere maxima, lucru ce se va intampla foarte rar cred si doar pe timpul verii.

In concluzie sunt in proportie 99% decis pentru aceasta combina, restul de 1% trebuie sa-i acorde si consoarta :D. Artcic AK 245+ este o combina frigorifica pe placul meu, pret bun, calitate ok, consum redus de energie si nivel scazut de zgomot.

*In cazul in care te decizi sa achizitionezi acest produs de la magazinul online eMAG ar trebui sa stii ca beneficiezi de transport gratuit la domiciliu prin curier rapid (adica in mai putin de 24 de ore), ca poti sa controlezi coletul in care vine ambalata combina (poti sa-l desfaci si sa verifici sa nu fie lovita sau sa nu aibe zgarieturi, etc.) si nu  in ultimul rand, ca ai posibilitatea de a retuna combina frogorifica in 30 de zile de la achizitie in cazul in care consideri ca nu este produsul pe care ti-l doresti.

arctic-promotii-1

Personal am returnat produse si m-am declarat multumit deoarece eMAG s-au comportat ca niste profesionalisti si mi-au trimis banii in cont in 3 zile de la returnare. Deci nu ai nici un motiv ca sa nu cumperi combina Arctic AK 245+.