Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: PRO:: - ingeata destul de repede - ingheata destul de tare fara a fi nevoie de o ridicare mare a nivelului potentiometrului frigorific, in conditiile in care il am intr-o locatie nu tocmai racoroasa. - congelatorul este o idee mai incapator fata de alte aparate asemanatoare din clasa sa si care au aceiasi dimensiuni. - de asemenea lada din interiorul frigiderului o idee mai mare decat la alte marci. - are un aspect placut in interior in ceea ce priveste suportii de pe usa, cel supreior prevazut cu un capac culisant.
Cons: - in interior frigiderul are gratare in loc de geamuri insa depinde cum privesti lucrurile acesta putand fi chiar un avantaj in ceea ce priveste circulatia aerului si racirea uniforma a compartimentului frigider.

Frigiderele Arctic sunt binecunoscute pentru fiabilitatea lor si pentru faptul ca ofera calitate la un pret rezonabil, iar acest lucru se intampla de ani de zile de cand compania romaneasca a fost achizitionata de catre turcii de la Beko care au schimbat atat liniile de productie cat si design-ul produselor Arctic.

Pentru cei care sunt in cautarea unui frigider in 2 usi simplu, fiabil si ieftin, Arctic ofera o solutie viabila prin modelul AD 255+, un model care are in acest moment un pret redus destul de mult si care e posibil ca de Black Friday 2014 sa aibe o reducere si mai mare, depinde foarte mult si de interesul clientilor pentru el, insa din cate se pare acesta este destul de mare si review-urile oferite sunt in totalitate pozitive.

Frigiderul ofera o capacitate de 228 l din care 49l la congelator si 179l la frigider, clasa de eficienta energetica este A+, numarul rafturilor este de 3, tot atatea suporturi disponibile si pe usa. La frigider avem un sistem de dezghetare automat pe cand la congelator acesta este manual. Nivelul de zgomot este cat se poate de normal, doar 40dB.

res_b7f5b830b3aa7e85e55a647c3e03708d

Opinie clienti:

Per ansamblu sunt multumit de acest produs mai ales in ceea ce priveste puterea lui de a raci alimentele si de a le mentine in stare buna, ceea ce nu se intampla chiar la fel cu toate marcile. Nu pot spune nimic depre consum deoarece nu am avut timp sa verific acest aspect insa trebuie tinut cont neaparat de locatia in care va fi amplasat. La mine cel putin este o locatie in care soarele creaza o atmosfera destul de calda vara.
PRO:: – ingeata destul de repede
– ingheata destul de tare fara a fi nevoie de o ridicare mare a nivelului potentiometrului frigorific, in conditiile in care il am intr-o locatie nu tocmai racoroasa.
– congelatorul este o idee mai incapator fata de alte aparate asemanatoare din clasa sa si care au aceiasi dimensiuni.
– de asemenea lada din interiorul frigiderului o idee mai mare decat la alte marci.
– are un aspect placut in interior in ceea ce priveste suportii de pe usa, cel supreior prevazut cu un capac culisant.
CONTRA:- in interior frigiderul are gratare in loc de geamuri insa depinde cum privesti lucrurile acesta putand fi chiar un avantaj in ceea ce priveste circulatia aerului si racirea uniforma a compartimentului frigider.