Design
Functii
Precizie
Pret
Pareri
User rating
Pros: Rezista la apa, foarte precis, sigur si cu o autonomie mare.
Cons: Lipsa husa.

Fiecare barbat ar trebui sa aiba un aparat de ras in casa. Chiar daca ai de obicei barba sau mustata si trebuie sa le ingrijesti sau pur si simplu vrei sa le razi complet, este mult mai bine sa ai aparatul tau de ras decat sa te duci de fiecare data la frizer, din diverse puncte de vedere. O data este aspectul financiar, pentru ca daca esti o persoana care creste par facial destul de des va trebui sa te duci destul de des la frizer, ceea ce te va ustura la buzunar.

Un alt aspect este cel al timpului, pentru ca nu mereu gasesti frizerie preferata deschisa. Daca ai propriul aparat de ras poti sa te razi la orice ora din zi si din noapte pentru ca nu mai depinzi de nimeni. Daca te-am convins ca trebuie sa iti cumperi un astfel de aparat, iti recomand AquaTouch Philips AT750/16, un aparat modern, cu 3 dispozitive de taiere si cu multe functii interesante. Tipul de alimentare al aparatului este prin acumulatorul acestuia. Pentru a il incarca complet ai nevoie de 8 ore, care iti ofera dupa aceea aproape o ora de ras continuu, dar nu cred ca iti va lua atat de mult sa te razi, deci probabil o incarcare iti va permite sa folosesti aparatul de cateva ori.

philips-aquatouch

Printre functiile pe care le are se numara cel pentru piele umeda sau uscata, sistemul lavabil care face curatarea aparatului foarte usoara, sistemul super lift & cut dar si manerul anti-alunecare este un avantaj mare. Aparatul are si 2 lame incorporate care ridica firele de par pentru a le taia mai confortabil sub nivelul pielii, facand barbieritul mai precis si fara probleme de taiere a pielii sau de orice alta natura. Daca o sa decideti sa cumparati acest model, pe langa aparatul de ras o sa primiti si doua accesorii pe care o sa le folositi de fiecare data: peria de curatare si capacul de protectie. Acumulatorul este de tip Li-Ion iar culoarea lui este albastru/negru. Materialul lamelor este otel, iar afisajul de pe apartul de ras se face printr-un LED.

In concluzie, ca si barbat este indicat sa ai propriul tau aparat de ras. Poti sa il iei cu tine oriunde si sa te razi la orice ora din zi si din noapte. Modelul AquaTouch Philips AT750/16 este unul foarte bine, are 3 dispozitive de taiere, 2 lame si multe functii interesante care asigura o barbierire perfecta.