Daca esti in cautarea unui aragaz bun, dar la un pret redus cu pana la -33%, atunci cu siguranta ai ajuns unde trebuie. Achizitia unui aragaz implica anumite probleme legate de ce model ti se potriveste, ce dimensiuni sa aibe, de ce functii sa dispuna de care sa am cu adevarat nevoie de ele, etc? Ei bine, iti pot oferi cateva sfaturi legate de aceasta achizitie, in primul rand ar trebui sa-ti stabilesti un buget minim si maxim pe care esti dispus sa-l oferi pentru un aragaz. In al doilea rand trebuie sa te orientezi dupa categoria din care face parte, iata aceste categorii mai jos:

  • Aragazuri simple – sunt acele modele care nu vin cu prea multe functii, care nu au un design clasic si care se preteaza cuplurilor la inceput de drum, studentilor sau persoanelor care locuiesc singure si nu gatesc foarte mult.
  • Aragazuri moderne – sunt cum probabil ati banuit deja, acele modele care incoporeaza cele mai multe functii si tehnologii ni aparute, de la sigurantele pentru gaz pana la timer, rotisor, aprindere elecrtice si nu in ultimul rand la design, acestea avand un aspect premium.
  • Aragazuri din inox – acest modele sunt confectionate din inox, dispun de capac din sticla, functii noi si preturi un pic mai mari. Le recomand in special celor care apreciaza inox-ul pentru ca altfel ar deveni doar o povara cu multe amprente pe ea.

Iata si cateva dintre modelele aflate la reducere in acest moment, insa pentru oferta actualizata de pret si stoc am sa va rog sa accesati .

Aragazuri